• LIFE&STYLE

    Ρομαντικό ταξίδι – αστραπή για το Χρήστο Μάστορα και την αγαπημένη του

    μαστορας

    Χρήστος Μάστορας


    Στο Τελ Αβίβ ταξίδεψε ο αγαπημένος frontman των Μελισσών, Χρήστος Μάστορας με τη νέα του σύντροφο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Χριστίνα Παπαδέλλη, με σκοπό να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz επέλεξε να ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ, προκειμένου να ζήσει ανενόχλητο τον έρωτά του, αφού στην Ελλάδα δεν μπορούν να βρουν την ησυχία τους, καθώς είναι αναγνωρίσιμοι και δακτυλοδεικτούμενοι από πολλούς.

    Οι δυο τους είναι μαζί περίπου δέκα μήνες, αλλά αποφεύγουν της δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, στο Τελ Αβίβ που βρέθηκαν, έβγαλαν φωτογραφίες και δημοσίευσαν ο καθένας στα social media του, αν και κοινή φωτογραφία δεν κοινοποίησε κανείς τους. Παρ’ όλα αυτά, η κοινή τοποθεσία, αλλά και οι ίδιες ημερομηνίες που δημοσίευαν φωτογραφίες πρόδωσαν τη ρομαντική απόδρασή τους.

    Σημειώνεται ότι ο φωτογραφικός φακός στην Ελλάδα τους έχει «πιάσει» μόνο μια φορά μαζί, πριν μερικούς μήνες, που τους απαθανάτισε κατά την διάρκεια νυχτερινής τους εξόδου. Γενικότερα, το ζευγάρι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

    Ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλλη γνωρίζονται αρκετά χρόνια και μάλιστα είχαν συνεργαστεί. Τότε σίγουρα δεν φαντάζονταν πώς στο μέλλον θα υπάρξουν ζευγάρι.

    View this post on Instagram

    ΕΛΗΞΕ⚜️GIVEAWAY⚜️ Έρχεται το καλοκαίρι κ δεν γίνεται να μην εχεις ένα chic bastard μαγιό στην συλλογή σου οποτε μια τυχερή θα κερδίσει ένα ολόσωμο μαγιό από @chicbastardclothing σε ότι χρωμα επιθυμεί(άσπρο,μαύρο η ασπρόμαυρο)ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. •Follow @chicbastardclothing και @christinapapadellis . •like και comment με ταγκ 3 φίλες σου Ο διαγωνισμός λήγει στις 12/5 Καλή επιτυχία σε ΟΛΕΣ Νικήτρια η @giotalzr

    A post shared by sıllǝpɐdɐԀ ɐuıʇsıɹɥƆ (@christinapapadellis) on

    View this post on Instagram

    Feeling the gentle wind 🌴

    A post shared by sıllǝpɐdɐԀ ɐuıʇsıɹɥƆ (@christinapapadellis) on



    ΣΧΟΛΙΑ