• LIFE&STYLE

    Ρένος Χαραλαμπίδης: Πόσα λεφτά έπαιρνε στην ΕΡΤ

    Ρένος Χαραλαμπίδης


    Το χρηματικό ποσό που εισέπραττε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε στην ΕΡΤ αποκάλυψε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

    Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο «Κάθε Τόπος Μια Ιστορία», που παρουσίαζε στην ΕΡΤ.

    Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο προϋπολογισμός του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «Κάθε τόπος μια ιστορία», ήταν 60.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος λάμβανε για κάθε επεισόδιο ως αμοιβή 400 ευρώ.

    «Δεν υπήρχαν πολλά καλύτερα βιογραφικά από εμένα που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Είμαι από τους παρουσιαστές τηλεπαιχνιδιών που έχουν πάρει τα λιγότερα λεφτά. Ο προϋπολογισμός της εκπομπής ήταν 60.000 ευρώ. Εγώ έπαιρνα 400 ευρώ το επεισόδιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

    Ακόμη, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, λέγοντας ότι:

    «Δεν υπήρξα από τους ανθρώπους που είχα λόγο να χρησιμοποιήσω την προσωπική μου ζωή. Δεν είχα περιπετειώδη ζωή για να ενδιαφέρει τον κόσμο, δεν είμαι ο Θανάσης Καλημέρης (Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα, MEGA)».

    Τέλος ο Ρένος Χαραλαμπίδης, τόνισε πως δεν είναι τραγουδιστής, αλλά ηθοποιός που τραγουδάει:

    «Είμαι ηθοποιός που τραγουδάει. Μέσα στην καραντίνα αποφασίσαμε να διασκευάσουμε ένα θεατρικό τραγούδι με τον Ηλία Κατελάνο. Θυμήσου τον Σεπτέμβρη λέγεται το τραγούδι που είχε ακουστεί το μακρινό 1968 σε μια παράσταση με την Έλλη Λαμπέτη και τον Κώστα Καρρά. Δε νομίζω ότι η φωνητική μου δεινότητα μου επιτρέπει να διεκδικήσω μια θέση τραγουδιστή, όμως δεν θα έλεγα όχι σε μια θέση τροβαδούρου».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ