• LIFE&STYLE

    Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Benitez φεύγει, ο Zizou έρχεται!

    • NewsRoom


    Άλλη μια ηχηρή απόλυση προπονητή είναι έτοιμη να ανακοινωθεί, τις επόμενες ώρες, αφού και ο Ράφα Μπενίτεθ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ. Πιο συγκεκριμένα, την τελευταία ώρα, όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες από Ισπανικά μέσα, που αποκαλύπτουν την απόφαση του Μαδριλένικου συλλόγου να τερματίσει τη συνεργασίας της με τον Μπενίτεθ, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί, περίπου, στις 18:30 ώρα Ελλάδας.

    187225897-e1430899327161

    Η απόφαση, βέβαια, είχε ληφθεί στην έκτακτη συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου των “μερένγκες”, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον του Ισπανού προπονητή, με αφορμή τις αρνητικές εμφανίσεις της ομάδας και αποκορύφωμα την κυριακάτικη ισοπαλία στην έδρα της Βαλένθια.

    Αξίζει να σημειωθεί πως, νωρίτερα, ο εκ των διευθυντών της Ρεάλ Μαδρίτης, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, απέφυγε να απαντήσει για το μέλλον του Ισπανού κόουτς σε δηλώσεις του στην ισπανική τηλεόραση. Από την άλλη μεριά, ο αρχηγός της ομάδας Σέρχιο Ράμος, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, στήριξε ανοιχτά τον Ράφα Μπενίτεθ, τονίζοντας πως: “Είμαστε μαζί του”.

    Zinedine-Zidane

    Όσον αφορά στον πιθανό διάδοχο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ακούγεται, έντονα, το όνομα του θρύλου του ποδοσφαίρου, Ζινεντίν Ζιντάν.



    ΣΧΟΛΙΑ