• LIFE&STYLE

    Ραγίζει καρδιές το αντίο της Μ. Μπακοδήμου στον Π. Ζάρλα στο σημερινό Power of Love

    μπακοδημου

    Μαρία Μπακοδήμου


    Μια διαφορετική δομή θα έχει το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης, Power of Love, καθώς σήμερα θα προβληθεί στους δέκτες μας το επεισόδιο που γυρίστηκε μια ημέρα μετά τον τραγικό χαμό του πρώην παίκτη και νικητή του ριάλιτι, Πάνου Ζάρλα.

    Στην έναρξη του επεισοδίου θα παρακολουθήσουμε την παρουσιάστρια του παιχνιδιού, Μαρία Μπακοδήμου να μπαίνει στο άδειο σπίτι των ανδρών. Όπως αποκαλύπτει, οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στο σπίτι των γυναικών, καθώς η ίδια θέλει να κάνει μια δήλωση. Η παρουσιάστρια εξηγεί στο τηλεοπτικό κοινό ότι, καθώς τα γυρίσματα είναι μπροστά σε χρόνο, το σημερινό επεισόδιο είναι εκείνο, που ακολουθεί της τραγικής είδησης του θανάτου του αγαπημένου παίκτη του ριάλιτι, Πάνου Ζάρλα και η ίδια, αλλά και η παραγωγή δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν μια αναφορά σε αυτό.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Ζάρλας, νικητής του πρώτου κύκλου του Power of Love έχασε αιφνίδια τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, 31 Μαΐου.

    Στις δύο το πρωί, ενώ ο 28χρονος οδηγεί την μηχανή του στη Λεωφόρο Συγγρού, χάνει τον έλεγχο και καρφώνεται στα κιγκλιδώματα με μεγάλη ταχύτητα. Ο θάνατος του άτυχου νέου ήταν ακαριαίος και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους του, αλλά και όσους τον αγάπησαν μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία. Τραγική ειρωνεία, μάλιστα, αποτελεί το γεγονός, ότι τη στιγμή του θανάτου του νέου, ξημέρωνε η ημέρα των γενεθλίων του.

    Η Μαρία Μπακοδήμου είναι φανερά συντετριμμένη από την είδηση του χαμού του Πάνου Ζάρλα, ενώ λέει μερικά λόγια εκ μέρους όλης της παραγωγής του παιχνιδιού, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον αποχαιρετίσει. Τα λόγια της για τον παίκτη, που αγαπήθηκε τόσο από το κοινό και ξεχώρισε για τη γνησιότητα και τον καλό του χαρακτήρα, είναι ιδιαίτερα συγκινητικά.

    Στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love, λοιπόν, η παρουσιάστρια, κατά την έναρξη του επεισοδίου, λέει:

    «Ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Τα γυρίσματά μας γίνονται μέρες πριν, σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα. Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το σπίτι, που ήταν ο δήμαρχός του, τον ζήσαμε μισό χρόνο. Μας έδωσε το φως του, την καλή του ενέργεια, την καλοσύνη του… Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και μας συγκλόνισε όλους ο χαμός του, όταν το μάθαμε χθες. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του στο Power of Love, όλοι οι φίλοι του, όλοι οι συνεργάτες έχουμε να του πούμε ένα μεγάλο αντίο. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι στην οικογένειά του, αν φτάνουν τα θερμά συλλυπητήρια για τη μάνα του και για όλους όσοι τον αγάπησαν. Αντίο Πάνο!», είπε βουρκωμένη η Μαρία Μπακοδήμου.

    Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με το συγκλονιστικό αντίο της Μαρίας Μπακοδήμου στον Πάνο Ζάρλα, που θα προβληθεί στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love:



    ΣΧΟΛΙΑ