• LIFE&STYLE

    Προκαλούν οι Βέλγοι: Δεν είναι και Manchester ο Ολυμπιακός!

    • NewsRoom


    Υπεροπτικά φαίνεται πως έχουν πάρει οι παίκτες της Άντερλεχτ την κλήρωση με τον Ολυμπιακό, στους «32» του Europa League. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της βελγικής ομάδας, Olivier Deschacht, εμφανίστηκε ιδιαίτερα… αισιόδοξος, τονίζοντας, στο επίσημο κανάλι του συλλόγου του, πως ο Ολυμπιακός δεν είναι κάποια ομάδα επιπέδου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι ένας σχετικά βατός αντίπαλος- οπού οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες.

    “Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά δεν νομίζω πως είμαστε σε τόσο δύσκολη θέση. Έχουμε ήδη αποδείξει πως μπορούμε να παίξουμε καλά στην Ευρώπη. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν εύκολα σε αυτή τη φάση. Πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε φιλόδοξοι. Δεν παίζουμε με τη Μαν. Γιουνάιτεντ ή τη Λίβερπουλ, αλλά με έναν αντίπαλο, που οι πιθανότητες είναι 50-50. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά έτσι είναι”, τόνισε ο Βέλγος αριστερός μπακ.

    “Θα είναι σημαντικό για μας να μη δεχτούμε γκολ στην έδρα μας. Πάντως θα προτιμούσα να παίζαμε τη ρεβάνς εντός. Θέλουμε τώρα ένα καλό αποτέλεσμα πριν τη ρεβάνς στην Αθήνα», πρόσθεσε ο 34χρονος άσος.

    «Δεν ξέρω πάρα πολλά για τον Ολυμπιακό. Έχουν τον Μιλιβόγεβιτς, που είναι ένας παίκτης που εξελίσσεται. Έκαναν μια καλή πορεία στο Champions League και αποκλείστηκαν στο τέλος από την Άρσεναλ. Είναι καλή ομάδα, άλλωστε αν δεν ήταν δεν θα έφτανε ως εδώ», κατέληξε.

    Ουδείς λέει ότι τα δύο παιχνίδια θα είναι εύκολα για τον Ολυμπιακό. Ούτε, όμως, και η Άντερλεχτ είναι κάποιο μεγαθήριο. Πρόκειται για ομάδα, που είναι στα μέτρα των Πειραιωτών. Και, αφού κύριε Deschacht δεν ξέρετε πολλά για τον Ολυμπιακό, πώς δηλώνετε με τόση ευκολία όλα αυτά;

     



    ΣΧΟΛΙΑ