• Gossip

    Πρίγκιπες Τζορτζ και Λούις σαν δυο σταγόνες νερό! (pics)


    Απίστευτη ομοιότητα μεταξύ του πρίγκιπα Τζορτζ και του πρίγκιπα Λούις

    Νέες φωτογραφίες του μικρότερου γιου της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Λούις, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, από την κυριακάτικη έξοδο της βασιλικής οικογένειας στον κήπο που δημιούργησε η Δούκισσα για το Chelsea Flower Show.

    Αυτό που παρατήρησαν όλοι είναι η μεγάλη ομοιότητά του με τον μεγαλύτερο αδελφό του, Τζορτζ, όταν ήταν στην ίδια ηλικία.

    Στις εικόνες, ο πρίγκιπας Λούις απεικονίζεται να παίζει στον κήπο μαζί με τους γονείς του, τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

    Βέβαια, δεν έλειπε και η 4χρονη Σάρλοτ, η οποία μαζί με τον 5 ετών Τζορτζ κάθονταν ξυπόλητοι σε μια προβλήτα πάνω από ένα ρυάκι.

    «Η Δούκισσα ήθελε να δείξει στα παιδιά τι έχει δημιουργηθεί μέσω της συνεισφοράς της. Έχει αφιερώσει πολύ χρόνο σε αυτό και το έχουν προσέξει. Ήθελε να δουν τον κήπο και όλα όσα υπάρχουν εκεί», αναφέρει το βρετανικό hellomagazine, επικαλλούμενο πηγή από το βασιλικό περιβάλλον.

    Η Κέιτ ελπίζει πως η δημιουργία του κήπου θα δώσει στον κόσμο το κίνητρο να περνάει περισσότερο χρόνο έξω στη φύση.

    «Υπάρχει ένα εκπληκτικό γεγονός, το οποίο έμαθα πρόσφατα», είχε δηλώσει η Κέιτ στον κηπουρό των celebrity, Monty Don, «Το 90% του ενήλικου εγκεφάλου μας αναπτύσσεται πριν την ηλικία των 5.

    Και πραγματικά αυτό που ένα παιδί βιώνει από τα πρώτα του χρόνια επηρεάζει απευθείας τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλός του αναπτύσσεται και γι’ αυτό πιστέυω πόσο σημαντικό είναι για όλους μας, είτε είμαστε γονείς, είτε φροντίζουμε παιδιά ή μέλη της οικογένειάς μας, να αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο στα παιδιά και τα μωρά από πολύ, πολύ μικρή ηλικία.»

    Αριστερά ο πρίγκιπας Λούις και δεξιά ο πρίγκιπας Τζορτζ, σε ηλικία ενός έτους, με την μητέρα τους, Κέιτ Μίντλετον



    ΣΧΟΛΙΑ