• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ: Τι δηλώνουν σε νέα κοινή τους ανακοίνωση

    • NewsRoom
    Γουίλιαμ

    Χάρι και Ουίλιαμ


    Στη διάψευση δημοσιεύματος βρετανικής εφημερίδας αναφορικά με την μεταξύ τους διαμάχη προχώρησαν οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ, με ανακοίνωσή τους.

    Λίγο πριν ξεκινήσει η κρίσιμη «σύνοδος κορυφής» στο Σάντριγχαμ, τα βρετανικά Μέσα έχουν οργιάσει μεταδίδοντας ότι ο πρίγκιπας Χάρι υπέστη bullying από τον μεγαλύτερο αδελφό του, που τον ώθησε μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ στην απόφαση να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ενώ άλλα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι ο Ουίλιαμ δεν ήθελε την Μέγκαν στο πλευρό του αδελφού του.

    Με κοινή τους ανακοίνωση, ο Δούκας του Κέιμπριτζ και ο Δούκας του Σάσεξ δηλώνουν:

    «Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μία ψευδής είδηση δημοσιεύτηκε σήμερα σε εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου με εικασίες αναφορικά με τη σχέση του Δούκα του Σάσεξ και του Δούκα του Κέιμπριτζ.

    Για τους αδελφούς που ενδιαφέρονται τόσο βαθιά για τα θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία, η χρήση της γλώσσας με αυτό τον προκλητικό τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής».

    Αν και δεν αναφέρεται το βρετανικό Μέσο, στο οποίο απαντά η ανακοίνωση, οι Βρετανοί εικάζουν ότι πρόκειται για εκείνο των Times, με τίτλο:

    «Οι πρίγκιπες ΄έπεσαν’ επειδή ο Ουίλιαμ δεν ήταν φιλικός με τη Μέγκαν».

    Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει το οικογενειακό συμβούλιο προκειμένου να επιχειρήσουν να βρουν λύσεις στο μεγάλο ζήτημα, που έχει χαρακτηριστεί από τα social media «Megxit».



    ΣΧΟΛΙΑ