• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Γιατί άλλαξαν όνομα σε Twitter και Instagram

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον


    Στην προσπάθειά τους να «χτίσουν» ένα πιο προσιτό και συμπαθητικό προφίλ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον προχωρούν σε διάφορες αλλαγές, ξεκινώντας από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media.

    Το ζευγάρι προσέλαβε για social media manager, τον David Watkins, ο οποίος υπήρξε υπεύθυνος για τα κοινωνικά δίκτυα των «αποστατούντων» από τη βασιλική οικογένεια, πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

    Συγκεκριμένα, ο Watkins άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται τα ονόματα του πριγκιπικού ζευγαριού της Μεγάλης Βρετανίας σε Twitter και Instagram.

    Αντί για «Kensington Palace», όπως μέχρι πρόσφατα εμφανίζονταν, πλέον έχουν την καθαρή ονομασία, «Duke and Duchess of Cambridge», δηλαδή Δούκας και Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

    Το username τους ωστόσο, @KensingtonRoyal παραμένει ίδιο προκειμένου να αποφευχθεί μια τόσο μεγάλη αλλαγή, αλλά και χάρη συντομίας.

    Φυσικά πρώτοι που εντόπισαν την αλλαγή δεν ήταν άλλοι από τους φανατικούς θαυμαστές του Ουίλιαμ και της Κέιτ, που μέσα από το Twitter έσπευσαν να ενημερώσουν το ευρύ κοινό.



    ΣΧΟΛΙΑ