• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί επιστρέφουν στη Μεγάλη Βρετανία

    • NewsRoom

    Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ με τον γιο τους


    Μπορεί να έχει περάσει ένας μήνας από το πολυσυζητημένο Megxit, ωστόσο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη Μεγάλη Βρετανία, έστω και για λίγο.

    Ο λόγος; Αν και το ζευγάρι παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, η πλήρης αποχώρηση ολοκληρώνεται την άνοιξη, ενώ παράλληλα συνεχίζει να τιμά τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και την βασίλισσα Ελισάβετ. Έτσι Μέγκαν και Χάρι επιστρέφουν για την ετήσια εκδήλωση της Ημέρας της Κοινοπολιτείας, που πρόκειται να γίνει τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στο Αβαείο του Ουεστμίνστερ.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής The Express, προσωπικά η βασίλισσα απέστειλε πρόσκληση στον Χάρι και την Μέγκαν, οι οποίοι φυσικά δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν.

    Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο και σηματοδοτεί την ένωση της Κοινοπολιτείας, και γιορτάζεται ταυτόχρονα και στις 54 χώρες που την απαρτίζουν.

    Στην εκδήλωση το «παρών» θα δώσουν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Ουίλιαμ και Κέιτ, αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος με την δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.

    Πρόκειται για το πρώτο οικογενειακό reunion, μετά το Megxit.

    Στην περσινή εκδήλωση η Μέγκαν Μαρκλ ήταν έγκυος στον γιο τους Άρτσι, ενώ τώρα, ο Άρτσι θα είναι δέκα μηνών και πιθανόν θα είναι και η τελευταία τους εμφάνιση σε εκδήλωση, ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, καθώς τον Ιανουάριο ανακοίνωσαν ότι η πλήρης αποχώρηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα θα ολοκληρωθεί την άνοιξη.



    ΣΧΟΛΙΑ