Ανατρέπονται ξανά τα δεδομένα στο Power of Love Gala καθώς, όπως έχει διαρρεύσει σε επόμενο Gala φεύγουν δύο άνδρες.
Ο λόγος για τον Φίλιππο Αρβανίτη και τον Αντώνη Χρόνη, οι οποίοι θα βρεθούν εκτός σπιτιού, σύμφωνα με τις διαρροές.
Ο Φίλιππος είχε έρθει κοντά με την Έλενα Πολυχρονοπούλου, ενώ ο Αντώνης με την Ρένια η οποία πλέον δεν δείχνει ενδιαφέρον για εκείνον και έχει απομακρυνθεί.
Αγαπημένη παίκτρια για την εβδομάδα θα αναδειχθεί η Μαργαρίτα Νέρτζη, η οποία επιστρέφει στο σπίτι και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.
Update: Στο Gala 17/2, σύμφωνα με τις διαρροές, αποχωρεί η Ραφαέλα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor spoiler 16/2: Ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το υπέρογκο ποσό που απέρριψε ο Ντάνος για το Survivor 3 (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ερμίδου «γλεντάει» την Αμανατίδου που την είπε πιο άσχημη από κατσαρίδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά το μνημόνιο κατανόησης – Ακυρώνεται η τελετή στην Ελβετία
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.