• LIFE&STYLE

    Power of Love: Νέες εντάσεις αλλά και πολύ χιούμορ στο σημερινό επεισόδιο

    power of love


    Μια νέα εβδομάδα έχει ξεκινήσει στο σπίτι της αγάπης και έρχεται να αναβιώσει τις εντάσεις της προηγούμενη εβδομάδας, αλλά και να γεννήσει νέες. Μετά από ένα γεμάτο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε χθες, στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου φαίνεται να συμβαίνουν πολλά: εντάσεις, ζήλιες, αστεία, αλλά και ένας νέος έρωτας που γεννιέται.

    Χθες παρακολουθήσαμε την επιστροφή – έκπληξη του Αλέξανδρου, του παίκτη που μπήκε στο σπίτι πριν λίγο καιρό, αλλά κατάφερε να μείνει μόνο μια εβδομάδα, καθώς οι γυναίκες του σπιτιού τον ψήφισαν για αποχώρηση. Ωστόσο, μέσα σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ο Αλέξανδρος πρόλαβε να αναπτύξει μια ερωτική σύνδεση με τη Μαργαρίτα Νέρτζη, η οποία, μετά την αποχώρηση του παίκτη, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι της αγάπης.

    Οι δυο τους μάλιστα βρέθηκαν και έξω από το παιχνίδι, αποδεικνύοντας ότι αυτό που ένιωθαν μεταξύ τους ήταν πραγματικό και ήθελαν να το δοκιμάσουν.

    Ωστόσο, αντίθετα με την εκτίμηση όλων, που ήθελε τον Παύλο Παπαδόπουλο να επιστρέφει αυτή την εβδομάδα στο σπίτι της αγάπης, ο Αλέξανδρος κέρδισε την επιστροφή του μέσω της ψήφου του κοινού και ξαναμπήκε στο Power of Love και μάλιστα αποφασισμένος να φλερτάρει και να διεκδικήσει, αφού στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου φαίνεται να πλησιάζει ερωτικά την προσφάτως χωρισμένη Ζένια, αλλά και να αποκαλύπτει ότι, όταν πρωτομπήκε στο σπίτι, δεύτερη επιλογή του μετά τη Νέρτζη ήταν η Ρένια.

    Η νέα στάση του Αλέξανδρου δεν φαίνεται να αρέσει καθόλου, τόσο στον πρώην σύντροφο της Ζένιας, Βασίλη Χαλκιά, όσο και στο νυν σύντροφο της Ρένιας, Παύλο Τερζόπουλο. Οι δύο άντρες φαίνεται να θυμώνουν που ο Αλέξανδρος έχει έρθει στο σπίτι να διεκδικήσει τις κοπέλες, για τις οποίες ενδιαφέρονται και με τις οποίες έχουν συνάψει δεσμό.

    Τις εντάσεις που θα προκαλέσει αυτή η στάση του Αλέξανδρου θα ισορροπήσει το παιχνίδι που θα παίξουν σήμερα οι παίκτες: Κάθε ζευγάρι θα πάει στο κόκκινο δωμάτιο, υποδυόμενο ένα άλλο ζευγάρι. Το αποτέλεσμα είναι χιουμοριστικό και όλων η διάθεση ανεβαίνει ύστερα από το παιχνίδι αυτό.

    Τέλος, η Άννα και ο Τζόνι, που έχουν απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα, φαίνεται να έρχονται και πάλι κοντά, ενώ σε ερώτηση της Μαρίας, οι δυο τους δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μεταξύ τους μιας ερωτική σχέση, γεγονός που φαίνεται να ενοχλεί την Έλενα, την καινούρια παίκτρια, που έχει εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον της για τον Τζόνι.

    Όλα αυτά στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love.

    Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:



    ΣΧΟΛΙΑ