• LIFE&STYLE

    Power of Love: Η σοκαριστική αποκάλυψη που θα διαλύσει μια σχέση λίγο πριν τον τελικό

    power of love

    power of love


    Λίγο πριν το ριάλιτι της αγάπης ρίξει αυλαία και για τη φετινή σεζόν, τα πράγματα στο σπίτι δεν φαίνεται να ησυχάζουν, αλλά θα έλεγε κανείς ότι οι εντάσεις μεταξύ των παικτών φτάνουν στο απροχώρητο, με φόντο την ανάδειξη των φιναλίστ, που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 50 χιλ. ευρώ.

    Στο σπίτι του Power of Love τις τελευταίες ημέρες, πρωταγωνιστικό θέμα είναι η ψηφοφορία των παικτών, που κάθε ημέρα στέλνει και έναν ακόμη παίκτη στον τελικό, για να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

    Στον τελικό, έως αυτή τη στιγμή έχουν περάσει η Άννα Ελευθερίου, ο Παύλος Παπαδόπουλος, η Ρένια Τσακίρη, ο Παύλος Τερζόπουλος, η Ζένια Σολδάτου, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος και η Ρεγγίνα Γκαïνά. Σήμερα, οι παίκτες του σπιτιού θα ψηφίσουν ακόμη έναν παίκτη, αυτή τη φορά από το σπίτι των ανδρών, για να πάει στον τελικό.

    Μεταξύ των αγοριών που έχουν μείνει εκτός τελικού υπάρχει αρκετή ένταση, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Bill Σαντριάς, που όπως φαίνεται θέλει διακαώς να περάσει στον τελικό. Εξαιτίας αυτού, ο παίκτης έχει στραφεί εναντίον συμπαικτών του και κυρίως κατά του Βασίλη Χαλκιά, που επίσης διεκδικεί μια θέση. ενδεχομένως, ο Bill θεωρεί τον Χαλκιά ως τον πιο δυνατό «αντίπαλο» και προσπαθεί να τον υπονομεύσει, αποδυναμώνοντας τη θέση του στην ψηφοφορία.

    Η ένταση μεταξύ των δύο παικτών στο σημερινό επεισόδιο φτάνει στα άκρα, με τους δύο να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες μεταξύ τους.

    Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, μια σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται για να ταράξει τα νερά σε μια δυνατή σχέση, η οποία κινδυνεύει να διαλυθεί. Πιο συγκεκριμένα, το σπίτι της αγάπης θα πραγματοποιήσει σήμερα σύνδεση με την Εσμέ, την παίκτρια που αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή από το σπίτι και έχει βάλει αρκετές φορές «φωτιά» στους παίκτες, με τις αποκαλύψεις που κάνει στον αέρα της εκπομπής.

    Η Εσμέ αυτή τη φορά θα αποκαλύψει ότι η Ρένια της ζήτησε να ψηφίσουν αρνητικά τη Ζένια, ώστε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να μην έχει ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό. Γνωρίζοντας ότι η Ζένια είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του ριάλιτι της αγάπης, η Ρένια, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Εσμέ, θα θελήσει να την θέσει εκτός συναγωνισμού για το μεγάλο έπαθλο.

    Υπενθυμίζεται ότι η Ρένια και η Ζένια έχουν γίνει πολύ καλές φίλες μέσα στο παιχνίδι, έχουν στηρίξει η μια την άλλη σε πολλές περιπτώσεις, ενώ η Ρένια είχε δηλώσει πως η φιλία της με τη Ζένια είναι μια από τις σχέσεις που δημιούργησε μέσα στο παιχνίδι, την οποία σίγουρα θα φροντίσει να διατηρήσει και στο μέλλον.

    Μετά την αποκάλυψη της Εσμέ, η Ρένια φαίνεται να σοκάρεται από αυτό που ακούει, ενώ η Ζένια αποκαλύπτει ότι της έχουν πει πολλές φορές ότι η Ρένια έχει κάνει κινήσεις πίσω από την πλάτη της.

    Αναμένεται να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση των δύο κοριτσιών μετά από αυτή την αποκάλυψη – βόμβα.

    Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:



    ΣΧΟΛΙΑ