• LIFE&STYLE

    Power of Love: Ένταση άνευ προηγουμένου – Όλοι τσακώθηκαν με όλους (videos)

    power of love


    Ένα επεισόδιο χωρίς προηγούμενο έλαβε χώρα χθες στο σπίτι του Power of Love, με τους περισσότερους παίκτες να είναι έξω φρενών και τον τόνο της φωνής να ανεβαίνει επικίνδυνα.

    Όλα ξεκίνησαν από μια συζήτηση, την οποία είχαν η Άννα και η Εσμέ, κατά της διάρκεια της οποίας η Εσμέ αναφέρθηκε στη Χριστίνα, λέγοντας ότι πέτυχε το σκοπό της μέσα στο παιχνίδι, αφού ουσιαστικά αποσκοπούσε στο να αποκτήσει περισσότερους followers, αλλά και να πετύχει μια «διεθνή καριέρα», γνωρίζοντας τον Ρουμάνο τραγουδιστή, που συμμετέχει ως παίκτης στο ρουμάνικο power of love και επιδιώκοντας μια συνεργασία μαζί του (συγκεκριμένα, να παίξει σε βίντεο κλιπ του).

    Όταν μπήκε η Μαρία Μπακοδήμου μέσα στο σπίτι για να συζητήσει με τους παίκτες, ρώτησε την Εσμέ τι ακριβώς έλεγε για τη Χριστίνα. Αυτή ήταν και η αρχή του κακού, καθώς η Εσμέ ξεκίνησε να αποκαλύπτει διάφορα πράγματα για τη Χριστίνα, τα οποία ωστόσο αποτελούν πολύ σοβαρές κατηγορίες και δημιούργησαν ένα τεράστιο ζήτημα, με πολλές προεκτάσεις.

    Εκείνο που προκάλεσε την μεγάλη ένταση είναι ότι η Εσμέ ισχυρίστηκε πως, όσο η Χριστίνα είναι ζευγάρι με τον Παύλο Παπαδόπουλο, συναντήθηκε με τον Ρουμάνο παίκτη κρυφά, ανταλλάσσοντας μάλιστα φιλιά. Η Χριστίνα έδειχνε έκπληκτη, ωστόσο τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν, αφού πολλά κορίτσια παραδέχθηκαν ότι ήξεραν και οι ίδιες για τη συγκεκριμένη φήμη που είχε κυκλοφορήσει, χωρίς ωστόσο κάποια να έχει αποδείξεις για όλα αυτά. Η Χριστίνα εκνευρίστηκε και αποχώρησε από το γύρισμα ενοχλημένη, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψε και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τα όσα λέγονταν εναντίον της.

    Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και όσο αποκαλύπτονταν λεπτομέρειες, ο Παύλος Παπαδόπουλος άρχισε να επιφορτίζεται, φωνάζοντας και κοπανώντας τα τραπέζια, ενώ ζητούσε εξηγήσεις από όλα τα κορίτσια, που παραδέχθηκαν πως είχαν ακούσει την εν λόγω φήμη.

    Τα αγόρια πήραν το μέρος του Παύλου, ενώ ο καβγάς κλιμακώθηκε με τον Παύλο να φωνάζει ασταμάτητα προς τη Χριστίνα, τα κορίτσια να εναντιώνονται προς εκείνη και τη Ρεγγίνα να διαμαρτύρεται που ενεπλάκη το όνομά της. Κατά τη διάρκεια του καβγά, ακούστηκαν βαριές κουβέντες, αφού ο ένας προς τον άλλο εμπλεκόμενο φώναζε «Ντροπή σου», ενώ μερικά από τα αγόρια υπονόησαν ότι και άλλα κορίτσια εμπλέκονται σε σκηνικά με ξένους παίκτες.

    Δείτε παρακάτω τα αποσπάσματα του καβγά χωρίς προηγούμενο που συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του Power of Love, καθώς και τα όσα ακολουθούν, μέσα από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:



    Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:



    ΣΧΟΛΙΑ