• LIFE&STYLE

    Power of Love: Ένα γεμάτο Gala με δύο αποχωρήσεις μια επιστροφή και πολλά ξεκαθαρίσματα

    • NewsRoom
    power of love

    Power of Love Gala


    Ένα γεμάτο επεισόδιο πρόκειται να παρακολουθήσουμε και αυτή τη φορά, στο σημερινό Gala του ριάλιτι αγάπης, Power of Love. Δύο αποχωρήσεις, αλλά και μια επιστροφή «φωτιά» θα ταράξουν τα νερά της σημερινής βραδιάς. Επιπλέον, η ατμόσφαιρα θα είναι γιορτινή, ενώ θα ξεκαθαριστούν και διάφορες σχέσεις μεταξύ παικτών.

    Όπως κάθε φορά, έτσι και απόψε, οι παίκτες θα φορέσουν τα καλά τους ρούχα και θα βρεθούν με τη Μαρία Μπακοδήμου, για να συζητήσουν τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, αλλά και να ψηφίσουν εκείνον ή εκείνη που θέλουν να αποχωρήσει από το σπίτι.

    Η διαδρομή στο σπίτι της αγάπης θα τελειώσει σήμερα όχι για έναν, αλλά για δύο παίκτες. Ταυτόχρονα, στο σπίτι θα επιστρέψει ένας από τους παλιούς παίκτες, μια επανεμφάνιση που αναμένεται να διαταράξει τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι.

    Ταυτόχρονα, την εβδομάδα που πέρασε, ένας παίκτης είχε τα γενέθλιά του. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαλκιά, που χώρισε πρόσφατα με τη Ζένια. Ο Βασίλης είχε τα γενέθλιά του αυτή την εβδομάδα, όμως δεν μπόρεσε να τα γιορτάσει, επομένως οργανώνεται γι’ αυτόν μια γενέθλια γιορτή κατά τη διάρκεια του Gala. Στο αποψινό επεισόδιο, θα ξεκαθαριστεί επίσης ότι ο Βασίλης και η Ζένια έχουν χωρίσει οριστικά.

    Ο παίκτης που θα δούμε να επιστρέφει στο σπίτι της αγάπης δεν είναι άλλος από τον Παύλο Παπαδόπουλο. Μια επιστροφή που αναμενόταν, τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους συμπαίκτες του, καθώς ο Παύλος έχει φανατικούς πολέμιους, έχει όμως και πιστούς θαυμαστές. Μάλιστα, ο Παύλος έχει συνάψει σχέση με την Χριστίνα, που βρίσκεται μέσα στο σπίτι και τον περιμένει με αγωνία να επιστρέψει στο σπίτι.

    Με την επιστροφή του Παύλου, θα παρακολουθήσουμε ότι οι σχέσεις του με τη Ρεγγίνα έχουν φτάσει στο απροχώρητο, αφού οι δυο τους δεν θα ανταλλάξουν ούτε κουβέντα.

    Το αποψινό Gala, όπως είπαμε, θα έχει και διπλή αποχώρηση. Όσο το παιχνίδι προχωρά προς το τέλος του, τόσο πιο πολύ θα επικρατούν οι παίκτες που έχουν κερδίσει το κοινό, αλλά και εκείνοι που έχουν ενσωματωθεί πιο πολύ στο σπίτι. Για το λόγο αυτό, εύκολοι στόχοι για την ψηφοφορία αποχώρησης αποτελούν σήμερα οι καινούριοι παίκτες του Power of Love, ο Παναγιώτης και η Έλενα. Αυτοί είναι, λοιπόν και οι παίκτες που αποχωρούν από το σπίτι της αγάπης στο σημερινό επεισόδιο.

    Τέλος, το χρηματικό έπαθλο κερδίζουν και αυτή την εβδομάδα η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος, αφού επικρατούν στην ψηφοφορία του κοινού ως προτιμώμενο ζευγάρι.



    ΣΧΟΛΙΑ