• LIFE&STYLE

    Power of Love: Χαμός για την «πρόκριση» στον τελικό (videos)

    Power of Love

    Power of Love


    Μια ανάσα πριν ρίξει αυλαία βρίσκεται το ριάλιτι αγάπης, Power of Love. Οι πρώτοι παίκτες που προκρίθηκαν στον τελικό είναι τέσσερις και είναι οι Άννα Ελευθερίου, Παύλος Παπαδόπουλος, Παύλος Τερζόπουλος και Ρένια Τσακίρη.

    Στο χθεσινό επεισόδιο, άντρες και γυναίκες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τον πέμπτο παίκτη που θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο. Οι παίκτες έπρεπε να αποφασίσουν, συγκεκριμένα, ποια γυναίκα από τις παίκτριες του σπιτιού θα περάσει στον τελικό, μαζί με τους άλλους τέσσερις.

    Ένας- ένας, οι παίκτες πήραν θέση στην κάλπη, ψηφίζοντας το κορίτσι που θεωρούν ότι αξίζει αυτή τη θέση ως φιναλίστ του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι.

    Μετά το πέρας της διαδικασίας της ψηφοφορίας, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε ότι στο μεγάλο τελικό περνάει και η Ζένια Σολδάτου. Η Ζένια ψηφίστηκε με 7 ψήφους, έναντι τριών ψήφων που έλαβε η Ρεγγίνα, μιας για την Εύη και μιας για τη Χριστίνα.

    Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Ζένια χαρούμενη για την πρόκρισή της, είπε «Σήμερα τα παιδιά με ψηφίσαν για να πάω στον τελικό, τους ευχαριστώ παρά πολύ! Νομίζω με ψηφίσαν σχεδόν όλα τα αγόρια! Χαίρομαι πολύ, χαίρομαι και για τα παιδιά που πέρασαν και για τα παιδιά που θα περάσουν, όποτε εύχομαι καλή επιτυχία και στους επόμενους!».

    Στο σημερινό επεισόδιο, η ψηφοφορία των παικτών για τους συμπαίκτες που θέλουν να δουν φιναλίστ στον τελικό συνεχίζεται, ενώ αυτή τη φορά όλοι οι παίκτες θα κληθούν να ψηφίσουν ένα αγόρι.

    Στο σπίτι των αντρών, η διαδικασία δεν φαίνεται απλή, καθώς πολλοί από αυτούς που θεωρούνται φαβορί έχουν μείνει εκτός τελικού και περιμένουν εναγωνίως τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Μάλιστα, στο επεισόδιο θα δούμε τον Bill αρκετά φορτισμένο που δεν έχει προκριθεί, ενώ αργότερα θα λογοφέρει έντονα με τον Βασίλη Χαλκιά.

    Δείτε παρακάτω την πρόκριση της Ζένιας, αλλά και το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:




    ΣΧΟΛΙΑ