• LIFE&STYLE

    Πού ξοδεύει τα εκατομμύρια του ο Christiano Ronaldo

    • NewsRoom


    O Cristiano Ronaldo είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου. Με τον μισθό του να φτάνει τα 10 εκατ. δολ, κατακτώντας τον τίτλο του πολυτιμότερου παίχτη της ποδοσφαιρικής ισπανικής ομάδας Real Madrid, η αμύθητη περιουσία του φαίνεται πως δεν θα εξαντληθεί ποτέ.

    Όσο τον λατρεύουν οι οπαδοί της ομάδας του, άλλα τόσο τον μισούν οι επικριτές του, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν ως υπερόπτη και εγωπαθή. Πολλοί βέβαια απλώς ζηλεύουν την “μεγάλη” ζωή που ζει.

    Ας δούμε λοιπόν που ξοδεύει τελικά τα πολλά εκατομμύρια του.

    Ο Ronaldo, σύμφωνα με το Forbes, πρόσθεσε στον προσωπικό του λογαριασμό, σε διάστημα μόλις 12 μηνών, το ποσό των $88 εκατ. (£61 εκατ.), χαρίζοντας του τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου αθλητή στον κόσμο.

    Christiano Ronaldo
    Christiano Ronaldo, ποδοσφαιριστής στην Real Madrid

    Μάλιστα το 1/3 των κερδών αυτών, προήλθε από διαφημίσεις μέσα από την υπογραφή συμβολαίων με εταιρείες όπως η Tag Heuer και η Nike.

    Christiano Ronaldo

     

    Συγκεκριμένα, μόνο από την συμφωνία του με την Nike έβγαλε κέρδη πάνω $13 εκατ.

    Christiano Ronaldo

    Άλλες εταιρείες που έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας είναι μεταξύ άλλων οι Herbalife, Castrol, Samsung και KFC.

    Το “χρυσό” συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα Real Madrid, του προσφέρει $50 εκατ. κάθε χρόνο χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα κέρδη από τα bonus.

    Ακόμη αν ποτέ θελήσει να εγκαταλείψει την Μαδρίτη, η νέα ομάδα που θα τον εξαγοράσει θα πρέπει να πληρώσει στο club $1δισ.

    Άρα που ξοδεύει όλη την αμύθητη περιουσία του; Όπως φαίνεται το αγαπημένο χόμπι του Ronaldo είναι τα ακριβά αμάξια. Ο ίδιος οδηγεί μια πολυτελή Lamborghini Aventador, αξίας $300,000.

     Φημολογείται φυσικά, ότι του ανήκουν και μεταξύ άλλων μια Bentley, μια Porsche και μια Mercedes.

    Δεν φαίνεται πάντως να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός με αυτές, καθώς το 2009 τράκαρε μια Ferrari στο Manchester, αξίας $320,000.

    Ο Ronaldo φυσικά δεν θα μπορούσε να διαμένει σε κάποια λιτή κατοικία, καθώς η προσωπική του βίλα, που βρίσκεται στην κλειστή κοινότητα της Μαδρίτης, La Finca και κοστίζει $7.1 εκατ.

     

     

    Εκτός από αυτό, φημολογείται πως το 2015 ξόδεψε $18.5 million σε ένα διαμέρισμα στο Manhattan’s Trump Towers.

    Ακόμη έχει εντοπιστεί να φοράει ρολόι αξίας $160,000 της εταιρείας Jacob and Co.

    Ο Ronaldo όμως φαίνεται να έχει και ιδιαίτερη αδυναμία στις όμορφες γυναίκες. Ο ίδιος έβγαινε για χρόνια με το διάσημο μοντέλο Irina Shayk.

    Christiano Ronaldo, Irina Sayke
    Christiano Ronaldo, Irina Shayk

    Το πανέμορφο μοντέλο, Irina Shayk, Ρωσικής καταγωγής έκλεψε την καρδιά του διάσημου άσσου των γηπέδων.

    O Ronaldo, όταν δεν φοράει την αθλητική του φανέλα, προτιμάει να ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας.

    Τα ακριβά κοστούμια είναι η αδυναμία του.

    Τον έχουμε απολαύσει ακόμη και ως μοντέλο, καθώς έχει συνεργαστεί με την εταιρεία Armani. Ακόμη έχει φτιάξει και την δική του σειρά εσωρούχων με σχεδιαστή τον διάσημο Richard Chai.

    Ο ίδιος φυσικά φαίνεται να ξέρει πως δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου, καθώς όπως έχει δηλώσει Guardian “Πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος με αντιπαθεί και με ζηλεύει επειδή είμαι πλούσιος, ωραίος και καταπληκτικός παίχτης”, δήλωση που μάλλον αιτιολογεί την φήμη που έχει, ως αντιπαθής και εγωκεντρικός χαρακτήρας.

    Ωστόσο ο ίδιος, ουκ ολίγες φορές, μας έχει δείξει και την ανθρώπινη πλευρά του, όπως όταν συγκινήθηκε με την απονομή του ίδιου στο Ballon d’Or last.

    Αξιοσημείωτο βέβαια είναι και το φιλανθρωπικό του έργο, καθώς έχει κάνει δωρεές ύψους $165,000 στο κέντρο κατά του καρκίνου στην πατρίδα του την Πορτογαλία, όπως και όταν χάρισε το ποσό των για το χειρουργείο ενός 10χρονου θαυμαστή του.

     

     

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/to-sexy-forema-tis-kate-middletton-sti-dexiosi-gia-ta-40-chronia-tis-sportsaid/52473

     



    ΣΧΟΛΙΑ