Το βράδυ της Παρασκευής, το πολυσυζητημένο My Style Rocks έριξε αυλαία και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε Ραμόνα Βλαντή! Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν, καθώς η Ραμόνα σε κάθε επεισόδιο έκλεβε την παράσταση από όλες τις συμπαίκτριές της και ήταν επόμενο το τηλεοπτικό κοινό να την αναδείξει νικήτρια στο τέλος.
Μια μέρα μετά, το Σάββατο, η Ραμόνα και οι παίκτριες του My Style Rocks βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον και διασκέδασαν ως το πρωί με τις επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολα και του Στέλιου Ρόκκου. Φυσικά, η νικήτρια του show μόδας δεν έβγαλε λεπτό την κορώνα από το κεφάλι της, η οποία ήταν το έπαθλο για τη μεγάλη της νίκη! Ανάμεσα στις πρώην παίκτριες που παρευρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι του My Style Rocks ήταν η Ιωάννα Τούνη, η οποία βγήκε στην δεύτερη θέση του show, η Γωγώ Βαϊνά και η Μαρία Μανδάνα.
δείτε φωτό από το tlife:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: My Style Rocks: Το μήνυμα της νικήτριας Ραμόνας στους φίλους της (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στο Μεξικό – Προειδοποίηση για τσουνάμι
- Πυρκαγιά στον Πύργο Ηλείας – Μήνυμα του 112 για ετοιμότητα
- Μελίνα Τραυλού (ΕΕΕ): Η πρόταση της ΕΕΕ για το EU ETS περιλαμβάνει αρκετές αστοχίες
- Χατζηβασιλείου: Συναντήθηκε με τον Ιρλανδό ομόλογό του στο Δουβλίνο – Στο επίκεντρο η Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.