Πολλά έχουν κατά καιρούς γραφτεί για τις διαφορές μεταξύ αντρών και γυναικών. Είναι άλλωστε γνωστό πως οι γυναίκες είναι απο την Αφροδίτη και οι άντρες απο τον Άρη, αλλά αυτή είναι πολύ γενικόλογη διαφορά! Μία πιο συγκεκριμένη είναι οτι οι γυναίκες αποτελούν ένα πολύ μεγάλο αγoραστικό κοινό για τις βιομηχανίες ρούχων, καλλύντικών και πολλών άλλων ειδών.
Mε αφορμή αυτή την διαπίστωση το περιοδικό Glamour δημιούργησε ένα video με το μέσο όρο του χρηματικού ποσού που χαλάνε μέσα σε έναν χρόνο οι άντρες και του ποσού που χαλάνε οι γυναικες στα προϊόντα καθημερινής φροντίδας. Το τελικό αποτέλεσμα απέχει κατά πολύ ανάμεσα στα δύο φύλα και παρόλο που είναι κάτι το οποίο και θεωρούμε δεδομένο και επόμενο, σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους στο τέλος, αποδεικνύοντας πως εμείς οι γυναίκες είμαι καταναλωτικά όντα!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Νέα μείωση επιτοκίων στο 16% εν μέσω φόβων για αναζωπύρωση του πληθωρισμού
- DBRS: Σταθερή αναπτυξιακή τροχιά για την Ελλάδα και μετά το 2025 – Τι προβλέπει για το 2027
- Ζελένσκι: Δεν βλέπω τον λόγο για «αναθεώρηση» του Συντάγματος ώστε το Κίεβο να εγκαταλείψει τον στόχο ένταξης στο ΝΑΤΟ
- ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση
