• LIFE&STYLE

    Πόσο κοστίζει ο ύπνος μαζί με τα ψάρια; Η πρώτη πανάκριβη υποβρύχια σουίτα είναι γεγονός! (pics)

    • NewsRoom


    Η ατάκα «θα κοιμάσαι μαζί με τα ψάρια» ακούγεται συχνά σε ταινίες με θέμα τη μαφία, αλλά τώρα αποκτά μια εντελώς άλλη διάσταση. Θα περιγράφει τον ύπνο στην πρώτη υποβρύχια σουίτα ξενοδοχείου, του Conrad Maldives Rangali Island, που ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές Νοεμβρίου.

    Πρόκειται για την πρώτη εξ ολοκλήρου γυάλινη υποβρύχια σουίτα στο πεντάστερο θέρετρο Conrad Maldives Rangali Island, μια επένδυση που στοίχισε περίπου 15 εκατ. δολάρια. Το ύψος της επένδυσης ορίζει, φυσικά, και το κόστος διαμονής: ο επισκέπτες θα πρέπει να πληρώσει περίπου 50.000 δολάρια για μια βραδιά, αν και κράτηση για ένα μόνο βράδυ δεν γίνεται.

    Έτσι, το πακέτο για τέσσερις διανυκτερεύσεις, που είναι η μίνιμουμ διαμονή, διαμορφώνεται στα 200.000 δολάρια. Το τρελό αυτό πακέτο περιλαμβάνει προσωπικό σεφ για όλα τα γεύματα και χρήση ιδιωτικού σκάφους, ενώ δίνει μπόνους το Hilton Diamond status.   

    Η υποβρύχια σουίτα, που ονομάζεται Muraka, αποτελείται από δύο επίπεδα χωρητικότητας εννέα ατόμων. Στον επάνω όροφο υπάρχει σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, γυάλινο μπάνιο με μπανιέρα σε σχήμα αβγού, κουζίνα, μπαρ, γυμναστήριο, πισίνα, κατάλυμα μπάτλερ και ειδικός χώρος με θέα το ηλιοβασίλεμα.

    Μια σπειροειδής σκάλα οδηγεί στον κάτω όροφο (περίπου 5 χλμ κάτω από τη θάλασσα), ο οποίος αποτελείται την τεράστια κρεβατοκάμαρα, καθιστικό και μπάνιο. Με γυάλινους τοίχους και την αίσθηση ότι τα θαλάσσια πλάσματα κολυμπούν δίπλα στους επισκέπτες, η σουίτα θα μπορούσε άνετα να χαρακτηρισθεί ως ευρύχωρο ενυδρείο.



    ΣΧΟΛΙΑ