• LIFE&STYLE

    Πόσοι επίδοξοι MasterChef δήλωσαν συμμετοχή στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι; (video)

    • Νίκη Καξερή


    Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή του επιτυχημένου διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef στο Star. Οι αιτήσεις συμμετοχής από επαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες σεφ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεπεράσει τις 3.000.

    Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

    Οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λίγο πριν σταθούν απέναντι στους διαγωνιζόμενους για να τους κρίνουν, «γύρισαν» το trailer της εκπομπής.

    Τα γυρίσματα έγιναν σε προσεκτικά επιλεγμένους χώρους, στα βόρεια προάστια, και κράτησαν δύο ημέρες. Το σενάριο υπέγραψε η Νατάσα Σέγκου, ενώ τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Γιάννης Μικρός.

    Το τρέιλερ χωρίζεται σε δύο μέρη.

    Στο πρώτο μέρος, οι τρεις κριτές ετοιμάζονται να γνωρίσουν τους διαγωνιζόμενους, με τον Λεωνίδα να «κλέβει» την παράσταση, αλλά τον Πάνο και τον Σωτήρη να… μένουν στο ύψος τους.

    Στο δεύτερο μέρος, ο Πάνος, ο Σωτήρης και ο Λεωνίδας μένουν άναυδοι από τις εντυπωσιακές ικανότητες των επίδοξων MasterChef.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξανά μαζί Κατερίνα Λέχου και Γιάννης Μπέζος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσές σφαίρες 2019: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στα γυρίσματα των τρέιλερ για το MasterChef 3 (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ