• LIFE&STYLE

    Πόσα εκατομμύρια αξίζει η κάθε ανάρτηση της Selena Gomez;

    σελενα-γκομεζ

    Selena Gomez


    Τα social media πλέον αποτελούν πηγή εισοδήματος για τους celebrities, αλλά και τους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι μετατρέπονται σε influencers, ανάλογα με τον αριθμό των ακολούθων τους. Στην περίπτωση της Selena Gomez, πρόκειται για μία τραγουδίστρια διεθνούς φήμης με πιστούς θαυμαστές, οι οποίοι διψούν να μάθουν την επόμενη κίνησή της.

    Το Instagram account της ξεπερνά τους 142 εκατομμύρια followers, ενώ κάθε δημοσίευσή της, δηλαδή κάθε φωτογραφία ή βίντεο που ανεβάζει, αξίζει σχεδόν 3,5 εκατομμύρια δολάρια σε Media Impact Value, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Footwear News.

    Ειδικότερα, το ποσό υπολογίζεται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που βλέπουν στο timeline τους την δημοσίευση, την αλληλεπίδραση που έχουν με εκείνη, αλλά και με ποιον τρόπο επηρεάζονται από το συγκεκριμένο post.

    Η Selena συνεργάζεται με την Puma και την Coach με αποτέλεσμα να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες διαφημίζοντας τα προϊόντα τους.

    Βέβαια, το Instagram θέτει στους όρους χρήσης του ότι πρέπει να αναγράφεται πως η δημοσίευση γίνεται επί πληρωμής προκειμένου να είναι ενημερωμένος ο κάθε χρήστης που βλέπει την ανάρτηση.

    View this post on Instagram

    Striking a pose in the new @puma Defy Mid. #DoYou

    A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιο ζευγάρι ενέπνευσε ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό τροχαίο για παίκτρια του Μy Style Rocks στην εθνική Αθηνών-Λαμίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί θα λάβει ο Eminem αποζημίωση 600.000 δολ. από πολιτικό κόμμα



    ΣΧΟΛΙΑ