Πώς είναι ο ιδανικός άνδρας για την Ιωάννα Τούνη;
«Τι επάγγελμα θα ήθελα να κάνει ο άντρας των ονείρων μου; Δεν ξέρω αλλά θα ήθελα να έχει σίγουρα μισθό 1.500 ευρώ. Τι επαγγέλματα υπάρχουν με αυτό το μισθό σήμερα;», ανέφερε, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Όλα Καλά ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, η Ιωάννα Τούνη.
Παράλληλα, η σέξι φιναλίστ του My Style Rocks εξομολογήθηκε πως «μπορώ να χωρίσω και την επόμενη μέρα να είμαι με άλλον», ενώ μίλησε και για τις ψυχρές σχέσεις που έχει με τον πατέρα της, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν νιώθει πικραμένη από την συμπεριφορά του και ότι θα ήταν καταπιεσμένη αν εκείνος ήταν μέσα στο σπίτι!
Δείτε τη συνέντευξη:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιωάννα Τούνη: «Ήρθε η Αραβανή και μου είπε “ντροπή σου”»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει: Θα ήθελα να ρίξει τα μούτρα του…
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Dancing with the stars: Πότε κάνει πρεμιέρα;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλειστηριασμοί: Τρία ακίνητα του Ελληνικού Νηογνώμονα άλλαξαν χέρια – Στα αζήτητα η Ατλάντικ
- Υπουργείο Παιδείας: Σχέδιο για πλήρη αποκατάσταση και αξιοποίηση εμβληματικού ακινήτου του ΙΚΥ στη Βιέννη
- Η ασφάλεια των νέων σε πρώτο πλάνο – Νάνση Βέρρα στο MAD Forum 2026: «Η Allwyn υιοθετεί ένα πλέγμα μηχανισμών προστασίας»
- Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: «Βόμβες» Σημανδράκου για Αυγενάκη – Ασφυκτικές πιέσεις να «αποδεσμευτούν τα δεσμευμένα ΑΦΜ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.