• LIFE&STYLE

    Πώς θα συνδυάσεις την τσάντα με τα παπούτσια σου;

    • NewsRoom
    παπούτσια τσάντα


    Για να έχεις ένα στιλάτο και κομψό look, ξέρεις πως δεν έχουν τόση σημασία τελικά τα ρούχα, όσο ο συνδυασμός τους και ειδικά της τσάντας και των παπουτσιών. Εξάλλου πόσες υπέροχες εμφανίσεις δεν έχουμε κάνει όλες μας, φορώντας τα πιο απλά μας μονόχρωμα ρούχα και παίζοντας με εντυπωσιακά παπούτσια, μπότες και τσάντες;

    Για να δούμε λοιπόν τι πρέπει να ξέρουμε για να επιλέξουμε τι τσάντα θα κρατήσουμε και να τη συνδυάσουμε τέλεια με τα παπούτσια μας.

    Η μόδα βέβαια και οι fashionistas μπερδεύουν τα ύφη για περισσότερο στυλ. Στα ρούχα όμως, όχι στο συνδυασμό τσάντας- παπουτσιού. Βλέπουμε δηλαδή ένα τζιν παντελόνι με ψηλές γόβες που θα φορούσαμε το βράδυ και κρατούν ένα καλό τσαντάκι. Αυτό ναι… Όπως επίσης, αθλητικά παπούτσια με μια ακριβή κλασική τσάντα με χρώμα. Όχι όμως, ένα ζευγάρι παπούτσια με πέτρες κι ένα back bag στον ώμο.

    παπούτσια τσάντα

    1. Η λογική ίδιο χρώμα σε τσάντα και παπούτσια είναι πια ξεπερασμένη και βαρετή, εκτός βέβαια αν μιλάμε για το μαύρο που θέλοντας και μη πρωταγωνιστεί στη ντουλάπα μας.

    2. Ξεπερασμένη είναι και η νοοτροπία της ίδιας υφής σε παπούτσια και τσάντα. Δηλαδή σατέν, κροκό ή σουέντ.

    3. Όπως ξεχωρίζετε ένα βραδινό ντύσιμο από ένα αθλητικό ή casual, το ίδιο κάντε και με τις τσάντες που θα συνδυάσετε με παπούτσια ίδιας λογικής. Δηλαδή ένα ζευγάρι βραδινές γόβες από σατέν, ταιριάζουν τέλεια με ένα μικρό βραδινό τσαντάκι κλπ.

    Πώς θα συνδυάσεις την τσάντα με τα παπούτσια σου;

    4. Πάντα να θυμάστε πως τα θερμά χρώματα ταιριάζουν με άλλα θερμά και τα ψυχρά με τα ψυχρά.

    5. Οι μεγάλοι σχεδιαστές προτείνουν τόλμη στις επιλογές μας. Οπότε παίξτε με τα χρώματα, τα υλικά, τα σχέδια και τις υφές.

    Πώς θα συνδυάσεις την τσάντα με τα παπούτσια σου;

    Στα πρακτικά τώρα…

    – Παίξτε και συνδυάστε υφές. Ένα ζευγάρι γόβες από λουστρίνι ταιριάζουν τέλεια με μια τσάντα από σουέντ κι αντίστροφα.

    – Συνδυάστε εκτυπώσεις και μονοχρωμία. Τι εννοούμε; Θα δείτε και την άνοιξη του 2018 πως είναι πολύ στη μόδα οι τσάντες με εκτυπώσεις τύπου Pop art. Τέτοιες τσάντες λοιπόν θα τις κρατήσετε με ένα ζευγάρι μονόχρωμα παπούτσια, ακόμη κι επιλέγοντας ένα έντονο χρώμα. Αντίστοιχα ένα ζευγάρι φλοράλ παπούτσια ταιριάζουν με μια μονόχρωμη τσάντα σε φωτεινό χρώμα.

    Δείτε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέντε μυστικά ομορφιάς και στυλ που υιοθετούν οι Γαλλίδες!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 14 tips για να αποκτήσετε αδύνατο σώμα μέσα σε ένα μήνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα tips για να κάνεις το ντύσιμό σου να φαίνεται ακριβό



    ΣΧΟΛΙΑ