• LIFE&STYLE

    Πλησιάζει Black Friday: Δείτε που μπορείτε να ψωνίσετε με εκπτώσεις μέχρι και 75% (video)

    Black Friday


    Μπορεί να καθυστέρησε πολλά χρόνια σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ωστόσο  η Black Friday – από πέρυσι – έχει έρθει και στην Ελλάδα. Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου υποδεχθείτε τη “Μαύρη Παρασκευή” με εκπτώσεις μέχρι και 75%. 

    Η πρώτη αλυσίδα που μπήκε φέτος στον χορό της Black Friday, ξεκινώντας από την περασμένη εβδομάδα σχετική διαφημιστική καμπάνια, ήταν τα καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας και βιβλίων Public. Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική που ακολουθεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια για προσφορά της μεγαλύτερης ποικιλίας προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, στις καλύτερες τιμές, πάντα προς όφελος των πελατών και επισκεπτών της. Αν θέλετε, λοιπόν,  να αγοράσετε βιβλία, CD’s, παιχνίδια και προϊόντα τεχνολογίας, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα Public.

    Συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει το PlayStation 4 (500GB Slim), με δύο παιχνίδια και χειριστήριο από 439 ευρώ, στα 299 ευρώ. Επιπλέον, προσφέρει κονσόλα Xbox One (1 TB) από 439 ευρώ, στα 199 ευρώ. Αυτή η προσφορά για το Xbox One είναι μοναδική στον κόσμο!

    public

    Σκέφτεστε εδώ και καιρό να κάνετε ανανέωση στο σπίτι σας, αλλά, σας εμποδίζουν τα οικονομικά σας; Μην ανησυχείτε! Η δανέζικη εταιρεία Jysk συμμετέχει στη Black Friday, με μεγάλες εκπτώσεις, τόσο στα φυσικά καταστήματα (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα) όσο και στο e-shop τους.

    Μάλιστα, προκειμένου η JYSK να δώσει σε ακόμα περισσότερους πελάτες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις πιο σημαντικές προσφορές, η JYSK, για μια ακόμα χρονιά επεκτείνει για όλο το διάστημα 24-27 Νοεμβρίου, τη διάρκεια ισχύος των «Black Friday» προσφορών της.

    jysk

    Σε αυτό το θεσμό της Black Friday συμμετέχει και η GAP. H αμερικάνικη εταιρεία ρουχισμού με μια φωτογραφία στο facebook προανήγγειλε μοναδικές προσφορές στα καταστήματά της στις 25.11 & 26.11.

    gap

    Στη Μαύρη Παρασκευή θα συμμετέχουν τα περισσότερα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall, ενώ σήμερα αναμένουμε να ανακοινωθεί η συμμετοχή στο Black Friday και του εμπορικού κέντρου River West (επί της Λεωφόρου Κηφισού).

    Το mononews.gr δημιούργησε ένα video αποκλειστικά για την Παρασκευή αυτή. Απολαύστε το!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Black Friday: Η αγοραστική μανία με εξωφρενικές εκπτώσεις έρχεται στην Ελλάδα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Friday ala Greca : Το φιάσκο με τις… δήθεν εκπτώσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Mannequin challenge: Αντέχετε να το δείτε; Αυτό είναι το πιο «καυτό» βίντεο που έχετε δει (video)



    ΣΧΟΛΙΑ