• LIFE&STYLE

    Πλεύρης: Μετά τον Μπισμπίκη στο «στόχαστρο» η Πάολα

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης

    Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης


    Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης σχετικά με το κάπνισμα στα νυχτερινά κέντρα, μετά την εμφάνιση της Πάολα πάνω στην πίστα του κέντρου που τραγουδά καπνίζοντας τσιγάρο.

    Τα σχόλια του υπουργού Υγείας πυροδότησε video στο tik tok που έγινε viral, με τη γνωστή τραγουδίστρια να καπνίζει κατά τη διάρκεια που τραγουδούσε «Το παλιό μου παλτό» στις 29 Δεκεμβρίου 2022.

    @_paola_foka #παολα❤💕 #παολαρα #2022 #fypシ゚viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Paolafoka

    Ο υπουργός Υγείας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι Open διευκρίνισε σχετικά με το περιστατικό ότι θα εφαρμοστεί κανονικά ο νόμος.

    «Θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό, τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος», δήλωσε ο υπουργός.

    Δεν είναι πρώτη φορά που ο υπουργός Υγείας παίρνει θέση σε ανάλογα περιστατικά, καθώς προσφάτως επιβλήθηκε πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη, στην οποία κρατούσε τσιγάρο.

    Το ποιος έχει σειρά για … πρόστιμο, το … Tik tok θα το δείξει.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Αγνώριστος ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη της Πισπιρίγκου



    ΣΧΟΛΙΑ