array(0) {
}
        
    
Menu
-0.85%
Τζίρος: 359.25 εκατ.
Life & Style

Πυροσβεστική: Θύμα φάρσας o λογαριασμός της στο Twitter

(φωτογραφία αρχείου)
Comments

Μία ψεύτικη είδηση στο λογαριασμό του Twitter της Πυροσβεστικής ήταν αρκετή για να κατακλυστεί το τηλεφωνικό της κέντρο από κόσμο που ζητούσαν να κερδίσουν δωρεάν MB στο κινητό τους.

«Φωτιά» έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όχι όμως λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας αλλά εξαιτίας μιας ψεύτικης είδησης που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, σύμφωνα με την οποία εάν καλέσουν το 1990 θα κερδίσουν δωρεάν MB στο κινητό τους.

πυροσβεστικήπυροσβεστικήΑυτό είχες ως αποτέλεσμα το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής να δέχεται δεκάδες κλήσεις από όσους επιθυμούσαν το μοναδικό αυτό δώρο το οποίος φυσικά και δεν υπάρχει.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την πυροσβεστική υπηρεσία η οποία με αναρτήσεις της στα social media ενημέρωσε τους πολίτες πως δεν υπάρχει καμία προσφορά και να μην καλούν αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Να τι ψάχνουν στη Google οι Ευρωπαίοι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο και όμως αληθινό: Τράπεζες σας αξιολογούν απ’το facebook!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε ποιου πολιτικού ο γιος βρέθηκε στην παρουσίαση των κοσμημάτων της Άντζελας Δημητρίου (pics)

 
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού
Αλεξάνδρα Νίκα: Front row με τις κόρες του ζεύγους Τσάκου στο fashion show της Celia Kritharioti
Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Ρονάλντο: Τίμησε την Τζορτζίνα με ένα Rolex €52.500 – Ωχριά μπροστά στο μονόπετρο αξίας €3 εκατ.
Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι (φωτογραφίες)
Λαμπερή θεατρική βραδιά με χορηγό την Allwyn στο Μικρό Παλλάς – Ποιοι καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» στην παράσταση «Σε βλέπω»
INTELEXT: Ολοκλήρωσε την εξαγορά του Ομίλου New Media (iefimerida) – Στρατηγική συνεργασία και με τα Παραπολιτικά
Δήμητρα Κούστα: Με εντυπωσιακό γαλάζιο κοστούμι σε παρουσίαση βιβλίου