• LIFE&STYLE

    Πέτρος Κωστόπουλος: «Ήμασταν τόσο ανόητοι εγώ και ο Λάτσιος…» (video)

    Λάτσιος

    Γιάννης Λάτσιος (αριστερά), Πέτρος Κωστόπουλος (δεξιά)


    Στην εκπομπή «Για την Παρέα» βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα. Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας ετοιμάζει νέα εκπομπή στο Open μαζί με την Μαντώ Γαστεράτου και την Άννα Μαρία Βέλλη.

    Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε παλαιότερες τηλεοπτικές εκπομπές τις οποίες είχε αναλάβει, αλλά και την μεγάλη αποτυχία που σημείωσε η εκπομπή «Ο υποψήφιος».

    «Ελπίζω να μου βγει, γιατί όταν πάω να ξεκινήσω κομπλάρω. Κομπλάρω άσχημα. Μια ζωή έχω ένα θέμα. Αρνιόμουν χρόνια να κάνω τηλεόραση, έκανα το 1994-95 το ‘Ο Πέτρος και ο Λύκος’ το πρώτο talk show τέτοιου τύπου και μετά έκανα τη μεγαλύτερη αποτυχία που έγινε ποτέ. Ε, αφού πήγα να κάνω τον Ντόναλντ Τραμπ ο μαλ…., ήταν ‘Ο υποψήφιος’.

    Ήμασταν τόσο ανόητοι εγώ και ο Λάτσιος, ήμασταν στον Alpha τότε που πήγαμε και κάναμε το ‘Τhe Apprentice’, μαθαίνει ο υποψήφιος να φτιάξει μαι επιχείρηση. Πόσο καλύτερη επιχείρηση θα έφτιαχνε ένας Έλληνας, να πάρει το βραβείο. Το πήρε το βραβείο το κέρδισε και πήρε γυναίκα τη Σόνια Καζόνι. Αυτός είναι ο νικητής. Τη Σόνια κέρδισε.

    Εγώ τι κέρδισα με 3%-4% τηλεθέαση που έκανε; ΄Σκότωσα’. Γιατί είμαι ηλίθιος. Είμαστε τόσο ηλίθιοι, αντί να κάνουμε το σωστό show στην Ελλάδα, που θα ήταν ο υποψήφιος για δημόσιος υπάλληλος, πήγαμε και κάναμε τον υποψήφιο για επιχειρηματία»!

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Λουκέτο» στο μαγαζί του Πέτρου Κωστόπουλου στο Κολωνάκι (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιο μοντέλο βρέθηκε από το GNTM στη Eurovision (video)



    ΣΧΟΛΙΑ