• LIFE&STYLE

    Πέθανε ο ράπερ Coolio σε ηλικία 59 ετών

    • NewsRoom
    Coolio

    Coolio


    «Έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία μόλις 59 ετών ο ράπερ Coolio, ο οποίος μεσουρανούσε στα 90’s με το κομμάτι Gangasta’s Paradise.

    Ο Coolio βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα του σπιτιού ενός φίλου του στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια.

    Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή πρώτο το αμερικανικό TMZ, ενώ στη συνέχεια τον θάνατο του ράπερ επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Jarez Posey.

    Σύμφωνα με τον Jarez Posey, ο Coolio πήγε στην τουαλέτα στο σπίτι του φίλου του, αλλά αργούσε να βγει με τον φίλο του μπαίνει στην τουαλέτα μετά από λίγο και να τον βρίσκει ξαπλωμένο στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του.

    Σύμφωνα με το TMZ, που μίλησε με τον μάνατζερ του ράπερ, τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου που έφτασαν στο σημείο εκτίμησαν πως ο Coolio υπέστη ανακοπή καρδιάς, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η αιτία θανάτου του.

    Ο Coolio, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Artis Leon Ivey Jr. εμφανίστηκε στη ραπ σκηνή του Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του ’80, αλλά η φήμη του εκτοξεύθηκε το 1995 όταν κυκλοφόρησε το Gangsta’s Paradise για το soundtrack της ταινίας Dangerous Minds με τη Μισέλ Φάιφερ.

    Το τραγούδι έφτασε στο #1 και έμεινε εκεί για 3 εβδομάδες, ενώ ψηλά έφτασε και το Fantastic Voyage του 1994, στο #3 στο Billboard’s Hot 100.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι τελευταίες μέρες του Άντονι Μπουρντέν: Το μίσος για τους φανς του, η εμμονή με την Αρτζέντο και τα ναρκωτικά



    ΣΧΟΛΙΑ