• LIFE&STYLE

    Πέντε συγκλονιστικά ιδιωτικά νησιά χολιγουντιανών σταρ

    • NewsRoom

    Leaf Cay


    Εκτός από τη φήμη, τη λάμψη, τα πλούτη, υπάρχει ένας ακόμη βασικός λόγος να…ζηλέψετε τους χολιγουντιανούς αστέρες: τα ιδιωτικά τους νησιά. Καταγάλανα νερά, ατελείωτες παραλίες, άλλες με χρυσές αμμουδιές και άλλες πάλι με ολόλευκα βότσαλα είναι οι παντός καιρού επίγειοι παράδεισοι.

    Πρώτος και καλύτερος ο Eddie Murphy, που έστω και αν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι έχει τόσα χρήματα ώστε να αγοράσει δικό του νησί, απολαμβάνει το «Rooster Cay» ένα νησί στις Μπαχάμες που το 2007 το αγόρασε έναντι του ποσού των 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

    murhy
    Rooster Cay

    Κοντά στο «Rooster Cay», βρίσκεται ο επίγειος παράδεισος του Nicolas Cage, το Leaf Cay. Ο άνθρωπος που… τον έχει εγκαταλείψει το ταλέντο εδώ και αρκετά χρόνια, αποφάσισε το 2006 να διαθέσει 8,5 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει το δικό του προσωπικό και ολότελα εξωτικό καταφύγιο.

    Leaf Cay
    Leaf Cay

    Στους γείτονες του Eddie Murphy και του Nicolas Cage υπολογίστε και τον Johnny Depp, ο οποίος έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα media, κίτρινα και μη. Κάπου… εκεί ανάμεσα και το ιδιωτικό του νησί, που φέρει το όνομα «Little Halls Pond Cay». Εξάλλου, δε θα μπορούσε ο άνθρωπος που έχει στιγματίσει το παγκόσμιο σινεμά ως ο πιο διάσημος πειρατής της Καραϊβικής, να μην έχει το δικό του, ιδιωτικό νησί, το οποίο κόστισε 3.6 εκατ. δολάρια. Στο νησί του βέβαια, ο Johnny Depp έχει φροντίσει να δημιουργήσει το «Heath’s Place» , μία περιοχή αφιερωμένη στον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο Heath Ledger. Το «Little Halls Pond Cay» διαθέτει ακόμη 6 ανέγγιχτες παραλίες με κατάλευκη άμμο, σπίτια με ηλιακή ενέργεια και αμαξάκια του γκολφ για καθημερινές μετακινήσεις.

    depp
    Little Halls Pond Cay

    Το 2005 ο Mel Gibson μπήκε και αυτός στη λίστα με τους χολιγουντιανούς σταρ που έχουν ιδιωτικό νησί. Το Mago Island, το νησί στα νησιά Φίτζι που ο Gibson αγόρασε το 2005 έναντι του ποσού των 15 εκατ. δολαρίων, ευτυχώς, γλίτωσε από την οργή της πρώην συζύγου του Oksana Grigorieva και μπορεί πλέον να το απολαμβάνει με τη νέα του σύντροφο και τα 9 παιδιά του.

    mel
    Mago Island

    Ο Leonardo DiCaprio έφτασε μέχρι τα Oscar 5 φορές, περίμενε να κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο από το 1994, τα κατάφερε μόλις πριν από μερικούς μήνες και για να διαχειριστεί αυτή την πικρία έπρεπε κάπου να πάει, να κρυφτεί από τα αδιάκριτα μάτια του κόσμου και να κλάψει ο άνθρωπος με την ησυχία του. Η ησυχία αυτή του κόστισε 1,75 εκατ. δολάρια και ονομάζεται Blackadore Caye, το ιδιωτικό του νησί, που βρίσκεται κάπου χαμένο μέσα στα καταγάλανα νερά της βορειοανατολικής ακτής της Κεντρικής Αμερικής.

    Blackadore Caye
    Blackadore Caye

    Για το τέλος, κρατήσαμε το Ricky Martin, ο οποίος ξόδεψε 8 εκατ. δολάρια για το Angra dos Reis, ένα νησί δίπλα στις ακτές της Βραζιλίας, που θα ζήλευε ο οποιοσδήποτε.

    Angra dos Reis
    Angra dos Reis

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελληνική πρωτιά στην Airbnb: Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανάμεσα στις value for money ευρωπαϊκές πόλεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πιο ψαγμένα after (για φαγητό) στο κέντρο της πόλης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036



    ΣΧΟΛΙΑ