• LIFE&STYLE

    Παίκτρια- έκπληξη στο My Style Rocks!

    • NewsRoom


    Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το νέο κύκλο του ριάλιτι που ασχολείται με το στιλ, «My Style Rocks», ο οποίος θα προβληθεί από τη νέα χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

    Κι ενώ ήδη φαίνονται πολλές οι αλλαγές που έχουν γίνει, τόσο στο πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου κύκλου, όσο και στους ανθρώπους που θα απαρτίσουν την κριτική επιτροπή, ακόμη μία έκπληξη φαίνεται πως ετοιμάζει η παραγωγή του παιχνιδιού, αυτή τη φορά σε ό,τι αφορά στις συμμετέχουσες.

    Λίγες ημέρες νωρίτερα κυκλοφορούσε η φήμη ότι μία εκ των παικτριών που θα λάβουν μέρος στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού είναι η περσινή νικήτρια του Greece’s Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν. Αυτό, ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι αληθές, χωρίς όμως να απομακρύνεται και πολύ από την πραγματικότητα, καθώς το όνομα που στην πραγματικότητα συζητάται να συμμετέχει στο παιχνίδι είναι η αδερφή της Ειρήνης, Μαρία Καζαριάν.

    Αυτό αποκάλυψε η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η αδερφή της νικήτριας του περσινού GNTM Ειρήνης Καζαριάν, έχει δεχθεί πρόταση για να συμμετέχει ως παίκτρια. Η Μαρία Καζαριάν είναι μία εντυπωσιακή κοπέλα, που σίγουρα θα απασχολήσει τα μέσα, εφόσον αποφασίσει να συμμετέχει στο My Style Rocks, κάτι που είναι πολύ πιθανό, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την παραγωγή.

    Μαρία Καζαριάν
    Μαρία Καζαριάν
    Μαρία Καζαριάν



    ΣΧΟΛΙΑ