Ο Παύλος Ντε Γκρες και η Μαρί Σαντάλ τίμησαν με την παρουσία τους τον Νικόλα Νιάρχο και τη Μαλού Ντάλα Πίκολα, στον γάμο τους στη Σπετσοπούλα.

Ο χρυσός κληρονόμος και δημοσιογράφος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του σε μία λιτή τελετή στο αγαπημένο τους μέρος, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα.

1

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τη σύζυγό του, αλλά και την κόρη τους, Μαρία Ολυμπία.

Στο Instagram, μάλιστα, ο Παύλος Ντε Γκρες μοιράστηκε εικόνες από τις Σπέτσες πριν μεταφερθούν με τα βαρκάκια στο νησί της Σπετσοπούλας για τον γάμο.

Για την ξεχωριστή αυτή περίσταση, η Μαρία Ολυμπία επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο φόρεμα με κεντημένες πέτρες.

Μαρία Ολυμπία
Μαρία Ολυμπία
Μαρία Ολυμπία
Μαρία Ολυμπία

Η Μαρί Σαντάλ, από την άλλη, επέλεξε μια ασπρόμαυρη δημιουργία, πλισέ, με κλειστό στρογγυλό λαιμό.

Αριστερά η Μαρί Σαντάλ
Αριστερά η Μαρί Σαντάλ
Μαρία Ολυμπία και Παύλος Ντε Γκρες
Μαρία Ολυμπία και Παύλος Ντε Γκρες

Ακόμη μοιράστηκε και άλλες φωτογραφίες από τη βόλτα τους στις Σπέτσες, αλλά και το εξωτερικό της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα.

Μαρία Ολυμπία και Μαρί Σαντάλ
Μαρία Ολυμπία και Μαρί Σαντάλ

Βέβαια, από το ιερό μυστήριο φρόντισαν να μην ανεβάσουν φωτογραφίες, σεβόμενοι την επιθυμία του ζευγαριού.

Σημειώνεται ότι αυτός ήταν ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού, ενώ είχε προηγηθεί ο πολιτικός στις αρχές Ιουνίου στην Ελβετία.

Μαλού Ντάλα Πίκολα και Νικόλαος Νιάρχος
Μαλού Ντάλα Πίκολα και Νικόλαος Νιάρχος στον θρησκευτικό γάμο

Παρόντες στο μυστήριο ήταν οι γονείς του γαμπρού, τα μικρότερα αδέρφια του, Αλέξης Σπύρος Νιάρχος και Ινές Σοφία Νιάρχου και οι συγγενείς του, Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του Ντάσα και τα παιδιά τους, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου, ο Τεό Νιάρχος με τη σύντροφό του Camille Rowe, η Ηλέκτρα Νιάρχου και η Μαρία Νιάρχου, εκδότες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, όπως η Μαρίνα Αμπράμοβιτς.

Μαλού Ντάλα Πίκολα και Νικόλαος Νιάρχος
Μαλού Ντάλα Πίκολα και Νικόλαος Νιάρχος στον πολιτικό γάμο

Διαβάστε επίσης:

Τατιάνα Μπλάτνικ για Νικόλαο Ντε Γκρες: Ήταν προνόμιο το να είμαι μέλος της ελληνικής βασιλικής οικογένειας

Παύλος Ντε Γκρες: Θέλει να αγοράσει την υπερπολυτελή βίλα του Κουτσολιούτσου στις Σπέτσες – Στα 15 εκατ. ευρώ το τίμημα

Νικόλαος Νιάρχος: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του μετά τον γάμο

Έμιλυ Βαφειά: Η σικ εμφάνιση στο πάρτι των Κούστα στο Κάπρι