Η επιτυχημένη σειρά του Alpha, Τατουάζ πραγματοποιεί γυρίσματα στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή αυτόν τον καιρό και η Εβελίνα Παπούλια, αλλά και ο Ανδρέας Γεωργίου μοιράστηκαν φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι τους.
Στην τηλεοπτική σειρά η ηθοποιός που υποδύεται την Βέρα ζει έναν φλογερό έρωτα στο πλευρό του Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος ενσαρκώνει έναν χορευτή του τανγκό. Η Εβελίνα Παπούλια τελικά αποδέχεται την πρόσκληση του αγαπημένου της να ταξιδέψουν μαζί στην Αργεντινή.
Οι δυο ηθοποιοί ανέβασαν στις σελίδες τους στο Instagram στιγμές από τα γυρίσματα, αλλά και την εμπειρία τους στην πόλη της Αργεντινής.
Δείτε εδώ:
https://www.instagram.com/p/BhcpA3FDkbV
https://www.instagram.com/p/BhfJZppnTUG/?
https://www.instagram.com/p/BhfJCx0D0_j/?
https://www.instagram.com/p/BhmwqtGA3Tj/?
https://www.instagram.com/p/BhnmQpJgWj5/?
https://www.instagram.com/p/BhmwIC7gO5B/?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ράδιο Αρβύλα: Νέα επεισόδια απόψε και αύριο στις 00:15 στον ΑΝΤ1
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επικό διαφημιστικό σποτ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ώπα», σπασμένα πιάτα και… NBA! (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει η ανάρτηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Παπακωστοπούλου για τον χαμό του πατέρα της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Χανίων: Στο τραπέζι στρατηγικός επενδυτής και πωλήσεις assets άνω των €100 εκατ.
- Αττική Οδός: «Πράσινο Φως» στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για την αναβάθμιση του κόμβου Μεταμόρφωσης – Ποιες αλλαγές έρχονται
- Ολη η αλήθεια για τη σχέση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ με Αργυρό και Νίκα – Θα γίνει τελικά νονά στο παιδί τους;
- Έρευνα truberries για τα Public: Το βιβλίο παραμένει το μεγάλο καταφύγιο των Ελλήνων από την πίεση της καθημερινότητας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.