ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την κόρη της Παολίνα, αλλά και την απώλεια του πατέρα της που υπεραγαπούσε, μίλησε η Πάολα.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Εάν η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, γιατί όχι; Δική της η ζωή, δικό της και το όνειρο. Η μαμά της θα είναι πάντοτε κοντά της. Αν ήθελε όμως σαν τρελή να τραγουδήσει και δεν θα μπορούσε, νομίζω πως δεν θα γινόταν ποτέ. Είναι δυνατόν να κάνω κακό στο παιδί μου;».
Η τραγουδίστρια αναφερόμενη στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή είπε για τη σχέση της με το τραγούδι: «Μετά τον χαμό του πατέρα μου, φανερώθηκε αυτό που έκρυβα τόσα χρόνια».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη νέα της δισκογραφική δουλειά έχει αφιερώσει το τραγούδι, “Καράβι” στον πατέρα της.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προκλητική η Δήμητρα Λιάνη: «Είμαι κομμάτι της ελληνικής Ιστορίας» (Video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάσα Σταμάτη για την αγωγή της Κ. Σπυροπούλου: Έχω τα μηνύματά της, αλλά είναι ξεφτίλα να τα δείξω
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποχωρούν αγρότες και τρακτέρ από το Σύνταγμα
- Ρούμπιο στη Διάσκεψη του Μονάχου: Επιδιώκουμε ειρήνη στην Ουκρανία, αλλά οι προθέσεις της Ρωσίας είναι αμφίβολες
- Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
- Γιώργος Μαργώνης: Ο επικεφαλής της Παπαστράτος, με αφορμή τα 95 χρόνια ιστορίας της, ανοίγει για πρώτη φορά τις εγκαταστάσεις παραγωγής για το My Story
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.