ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Θεοδώρα Παπαδοπούλου θα ανέβει τον Ιούλιο ο Απόστολος Λύτρας.
Ο γάμος τους έχει οριστεί για τις 4 Ιουλίου στην Κρήτη, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Το Πρωινό του ΑΝΤ1.
Ο Απόστολος Λύτρας είχε κάνει πρόταση γάμου στην Θεοδώρα Παπαδοπούλου στις 14 Απριλίου. Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την ξεχωριστή ημέρα.
«Είναι πολύ ευτυχισμένη και είναι παντού μαζί» αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.
Το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο 100 – 120 ατόμων. «Οι κουμπάροι θα είναι ένας φίλος του κ. Λύτρα από την Κρήτη και μια στενή παιδική φίλη της νύφης», είπε η δημοσιογράφος.
Η Θεοδώρα Παπαδοπούλου θα φτάσει στο κτήμα με μία Ferrari και ο Απόστολος Λύτρας με μία Porsche.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Αμαλία Κωστοπούλου: Πρόβα νυφικού στη Νέα Υόρκη
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Η πρώτη δημόσια έξοδός της, μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Παπαγεωργίου (Takeda): Καινοτομία με επιστροφές άνω του 75% δεν είναι βιώσιμη
- Μελ Ρόμπινς: «Δεν θέλετε να γίνετε χαλί να σας πατήσουν»
- Open: Το νέο σχέδιο Ιβάν Σαββίδη – Παπαμιμίκου – Νέα μετοχική «καθαρότητα» χωρίς Κοκλώνη, σύμπραξη με Mega
- Μητρώο 11: Πώς κερδίζετε αποζημίωση έως 10.000 για ανεπιθύμητες κλήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.