• LIFE&STYLE

    Παντρεύτηκε πρωταγωνίστρια του Τατουάζ! (pics & video)

    • NewsRoom
    τατουαζ

    Η πρωταγωνίστρια ξεχώρισε με το ρόλο της στο Τατουάζ


    Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Τατουάζ», που προβάλλεται από το κανάλι του Alpha. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, σε έναν υπέρλαμπρο γάμο με παραμυθένιο θέμα, και με την ηθοποιό να λάμπει από ευτυχία.

    Ο λόγος για την Ελιά Ιωαννίδου, την ηθοποιό που υποδύθηκε την Σάσα, τη συγκρατούμενη της Όλγας (Κατερίνα Γερονικολού), την χαρακτηριστική φιγούρα της κακοποιού με τα μπλε μαλλιά, που προκάλεσε μια σειρά από προβλήματα στην Όλγα.

    τατουαζ
    Ο γάμος της Ελιάς Ιωαννίδου

    Η Ελιά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα και Πάντων των Ρώσων Αξίων στην Κύπρο. Για το γάμο της, η ηθοποιός επέλεξε ένα αγαπημένο παραμύθι, ως κεντρικό θέμα της διοργάνωσης. Με φόντο, λοιπόν, την «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», η Ελιά έλαμπε μέσα στο ιδιαίτερο νυφικό της, που έμοιαζε με γοργόνα, ενώ χαρακτηριστικές φιγούρες ήταν και οι κουμπάρες της, που ήταν ντυμένες καμαριέρες.

    ελια ιωαννιδου
    Ο γάμος της Ελιάς Ιωαννίδου

    Μετά την τελετή του γάμου, ακολούθησε δεξίωση στο Κτήμα Ονείρων. Ο γάμος, στο σύνολό του, ήταν θεματικός, με πολλά πράγματα που βρίσκονταν στη διακόσμηση να έχουν έρθει από το εξωτερικό σύμφωνα με το alphanews.live.

    ελια ιωαννιδου
    Ελιά Ιωαννίδου

    Το ζευγάρι έμοιαζε πραγματικά ευτυχισμένο και απήλαυσαν, μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, που ήρθαν να τους τιμήσουν, την όλη διοργάνωση της βραδιάς του γάμου τους.

    ελια ιωαννιδου
    Ο γάμος της Ελιάς Ιωαννίδου



    ΣΧΟΛΙΑ