array(0) {
}
        
    
Menu
-0.18%
Τζίρος: 17.09 εκατ.

Nvidia: Σημάδια επιβράδυνσης μετά από την διετή άνθηση του ΑΙ – Οι προοπτικές της εταιρείας και οι δυσκολίες στην Κίνα

Life & Style

Παντρεύτηκε πρωταγωνίστρια του Τατουάζ! (pics & video)

Η πρωταγωνίστρια ξεχώρισε με το ρόλο της στο Τατουάζ
Comments

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Τατουάζ», που προβάλλεται από το κανάλι του Alpha. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, σε έναν υπέρλαμπρο γάμο με παραμυθένιο θέμα, και με την ηθοποιό να λάμπει από ευτυχία.

Ο λόγος για την Ελιά Ιωαννίδου, την ηθοποιό που υποδύθηκε την Σάσα, τη συγκρατούμενη της Όλγας (Κατερίνα Γερονικολού), την χαρακτηριστική φιγούρα της κακοποιού με τα μπλε μαλλιά, που προκάλεσε μια σειρά από προβλήματα στην Όλγα.

τατουαζ
Ο γάμος της Ελιάς Ιωαννίδου

Η Ελιά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα και Πάντων των Ρώσων Αξίων στην Κύπρο. Για το γάμο της, η ηθοποιός επέλεξε ένα αγαπημένο παραμύθι, ως κεντρικό θέμα της διοργάνωσης. Με φόντο, λοιπόν, την «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», η Ελιά έλαμπε μέσα στο ιδιαίτερο νυφικό της, που έμοιαζε με γοργόνα, ενώ χαρακτηριστικές φιγούρες ήταν και οι κουμπάρες της, που ήταν ντυμένες καμαριέρες.

ελια ιωαννιδου
Ο γάμος της Ελιάς Ιωαννίδου

Μετά την τελετή του γάμου, ακολούθησε δεξίωση στο Κτήμα Ονείρων. Ο γάμος, στο σύνολό του, ήταν θεματικός, με πολλά πράγματα που βρίσκονταν στη διακόσμηση να έχουν έρθει από το εξωτερικό σύμφωνα με το alphanews.live.

ελια ιωαννιδου
Ελιά Ιωαννίδου

Το ζευγάρι έμοιαζε πραγματικά ευτυχισμένο και απήλαυσαν, μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, που ήρθαν να τους τιμήσουν, την όλη διοργάνωση της βραδιάς του γάμου τους.

ελια ιωαννιδου
Ο γάμος της Ελιάς Ιωαννίδου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εμβληματικός Edward Enninful στην Αθήνα
Ο θρίαμβος της Rolex στα Hamptons
Σακίρα: Tα ελληνικά καλοκαίρια και ο πρώτος μεγάλος έρωτας με Έλληνα ναυτικό
Resort Retail: Το νέο χρυσωρυχείο της μόδας μέσα στα luxury hotels
Η Laopu και το στοίχημα του κινεζικού Cartier
«NEWSROOM» με τον Γιώργο Σιαδήμα πρεμιέρα την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 στο ΕΡΤNEWS
Guess: Tο αμερικανικό όνειρο αλλάζει σελίδα – Το brand «θρύλος» των 90’s σε νέα εποχή
Game of Thrones: Greek Edition
Μάικλ Μπούλος: Οι αμφιλεγόμενες business του γαμπρού του Τραμπ με λίγο… άρωμα Ελλάδας
Αλεξάνδρα Νίκα: Το φωτογραφικό album από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και το custom νυφικό από τη Σίλια Κριθαριώτη