• LIFE&STYLE

    Παντρεύτηκε η Άννη Πανταζή: O λαμπερός γάμος, το εντυπωσιακό νυφικό και οι επώνυμοι καλεσμένοι (pics&videos)

    • NewsRoom

    O γάμος της Άννης Πανταζή με τον Χριστόφορο Χούμα


    Ημέρα χαράς ήταν η χθεσινή για την Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Άννη Πανταζή, η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, μαζί με τον σύντροφό της, Χριστόφορο Χούμα, σε έναν λαμπερό γάμο.

    Η όμορφη Ολυμπιονίκης, η οποία μάλιστα συμμετείχε και στον τελευταίο κύκλο του «Dancing with the stars», που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Ant1, είχε παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της με πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2017, ενώ αργότερα οι δυο τους έφεραν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, τη μικρή τους κόρη.

    Χθες, σε μια λαμπερή τελετή στο Κορωπί, τελέστηκε ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού, αλλά και τα βαφτίσια της κόρης τους. Νονά της μόλις 9 μηνών κόρης τους έγινε η αδελφή της Άννης Πανταζή, Κλέλια Πανταζή, η οποία είχε επίσης συμμετάσχει σε παλαιότερο κύκλο του DWTS, ενώ και η ίδια διανύει τους τελευταίους μήνες της πρώτης εγκυμοσύνης της. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αδελφές είναι πολύ κοντά και μοιάζουν πολύ αγαπημένες, γεγονός που αναδεικνύεται με ξεκάθαρο τρόπο μέσα και από τις δημοσιεύσεις και των δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες από στιγμιότυπα της κοινής τους ζωής.

    Η Άννη Πανταζή ετοιμάζεται για τον γάμο

    Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό People, η Άννη Πανταζή είχε μιλήσει για την γνωριμία με τον σύζυγό της, αλλά και τη ρομαντική πρόταση γάμου.

    Συγκεκριμένα, η Ολυμπιονίκης είχε δηλώσει «Αυτό που μου συνέβη με τον Χριστόφορο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κάτι που ένιωσε κι εκείνος. Εκτός αυτού, αμέσως αισθάνθηκα ασφάλεια και εμπιστοσύνη δίπλα του και είπα μέσα μου πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου» περιγράφει.

    Η κόρη της Άννης Πανταζή ετοιμάζεται και εκείνη για την χαρούμενη ημέρα

    Η τρυφερή πρόταση γάμου

    Για την τρυφερή πρόταση γάμου που δέχθηκε, η Άννη Πανταζή περιέγραψε «Το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές στην Πάτμο και η πρόταση έγινε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, την ώρα που έδυε ο ήλιος. Δεν ήμασταν μόνοι, αλλά με φίλους. Ξαφνικά έβγαλε ένα δαχτυλίδι. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, ήταν έκπληξη για μένα. Ο γάμος μας έγινε ύστερα από τρεις μήνες στην Καλλιθέα, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Ήταν ένα μικρό πάρτι που το απολαύσαμε όλοι μας».

    Όσο για τον θρησκευτικό της γάμο, η Άννη Πανταζή ανάρτησε πολλά instastories, τόσο από τη δική της ετοιμασία, όσο και από αυτήν της κόρης της, αλλά και από την ώρα που πήγε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

    Η χαρούμενη νύφη έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό της νυφικό, με το μεγάλο σκίσιμο το πλάι και την ανοιχτή πλάτη λίγο πιο πάνω από τη μέση. Για τα μαλλιά της, η Άννη Πανταζή επέλεξε έναν απλό, κλασσικό κότσο σινιόν.

    Αξιοσημείωτο στιγμιότυπο της τελετή, μάλιστα, ήταν όταν η νύφη έφτασε στο χώρο, όπου διοργανώθηκε η τελετή, οπότε και τα παρανυφάκια, κρατώντας στολισμένα στεφάνια με ροζ άνθη, σήκωσαν τα χέρια τους, με τα οποία κρατούσαν τα στεφάνια, για να περάσει η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής.

    Η Άννη Πανταζή συνοδευόμενη από τον πατέρα της περνά ανάμεσα από στεφάνια για να φτάσει στην εκκλησία

    Ένα άλλο αστείο στιγμιότυπο που ανέβασε στον λογαριασμό της η αθλήτρια ήταν η στιγμή που το ζευγάρι βγήκε από την εκκλησία και οι φίλοι τους, τους υποδέχτηκαν με το καθιερωμένο ρύζι. Μόνο που κάποιοι αντί να πετάξουν λίγο ρύζι, τους έριξαν ολόκληρες σακούλες.

    Πολλοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού τους τίμησαν, δίνοντας το παρών στην τελετή του γάμου τους, όπως, για παράδειγμα, η επίσης ολυμπιονίκης της ρυθμικής και συναθλήτριά της Χαρά Καρυάμη, αλλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.



    ΣΧΟΛΙΑ