• LIFE&STYLE

    Παντελίδης Παντελίδης: Το νέο ανατριχιαστικό video clip – Ξαναζωντανεύουν οι μνήμες (video)


    Το μεσημέρι της Τρίτης 30 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου video clip του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη που φέρει τίτλο “Άλλη μια ευκαιρία”, για το οποίο χρειάστηκαν 4 μέρες γυρισμάτων και σκληρή δουλειά από όλους.

    Οι λήψεις πραγματοποιήθηκαν σε σαλέ σε ορεινή περιοχή εκτός Αθηνών με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι αλλά και τον ίδιο τον Παντελή Παντελίδη, με τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού που έχει στην κατοχή της η οικογένεια του τραγουδιστή.

    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες,  η επιλογή του σκηνοθέτη – το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί από τη δισκογραφική εταιρεία ΜΙΝΟΣ που έχει αναλάβει την παραγωγή του video clip – αυτή τη φορά θα είναι διαφορετική.

    Είναι γνωστό πως όλες οι τελευταίες δουλειές του Παντελή Παντελίδη είχαν οπτικοποιηθεί από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, στενό του συνεργάτη και έναν από τους ανθρώπους που αποτελούσαν κομμάτι του κοντινού εργασιακού περιβάλλοντος του τραγουδιστή.

    Η οικογένεια του τραγουδιστή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν επιθυμεί να διατηρήσει επαφές με το περιβάλλον αυτό και γι’ αυτό οδηγήθηκε στην απόφαση της αλλαγής του σκηνοθέτη. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων η παρουσία του Τριαντάφυλλου Παντελίδη, αδερφού του τραγουδιστή, αλλά και στενοί συνεργάτες του ήταν έντονη, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά, καθώς πρόκειται για το πρώτο video clip του τραγουδιστή που γυρίζεται μετά το θάνατό του.

    Το “Άλλη μια ευκαιρία” αναμένεται να έχει κυκλοφορήσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

    Δείτε στο παρακάτω video παλαιότερη εμφάνιση του Παντελή Παντελίδη στη Θεσσαλονίκη:

    https://youtu.be/XNPNpMs64IY

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έβαλε τα κλάματα η Φαίη με την εξομολόγηση της Καλομοίρας: «Έλεγα ας πεθάνω εγώ και να σωθεί ο γιος μου» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντελής Παντελίδης: Το ξέσπασμα της Αρναούτη – Στρατιές ηλιθίων που η άποψη τους δεν με ενδιαφέρει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Καινούργιου συνάντησε τον Γιώργο Παπανδρέου στο γυμναστήριο και τον βρήκε ….κορμάρα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ