Το μεσημέρι της Τρίτης (04/06) τελέστηκε η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την περασμένη Παρασκευή (31/05), ανήμερα των γενεθλίων του.
Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του 28χρονου, τη Λέσβο, όπου από τη Δευτέρα (03/05) έφταναν συγγενείς και φίλοι του Πάνου προκειμένου να του πουν το τελευταίο αντίο.
Συντετριμμένοι η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, και ο πατριός του δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους και ξέσπασαν.
Το «παρών» έδωσαν και αρκετοί συμπαίκτες του Πάνου Ζάρλα, μεταξύ αυτών και η Στέλλα Μιζεράκη με την οποία ο 28χρονος διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν.








ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κτηνίατροι, ψυχαναλυτές και μελετητές του Μότσαρτ: Το παράξενο καστ που αναμένεται να κληρονομήσει δισεκατομμύρια, όταν μπει στο χρηματιστήριο η εταιρεία των Leopard
- Γιατί ο Μητσοτάκης θα κάνει τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Τι μπορεί να αλλάξει τον σχεδιασμό
- Ακτοπλοΐα: «Η ναυμαχία της Ραφήνας» με Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου, Fast Ferries του Παναγιωτάκη και Seajets του Ηλιόπουλου
- Μάνος Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Είμαστε στα ραντάρ των επενδυτών- Θα ενισχύσουμε το διεθνή μας ρόλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.