Το μεσημέρι της Τρίτης (04/06) τελέστηκε η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την περασμένη Παρασκευή (31/05), ανήμερα των γενεθλίων του.
Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του 28χρονου, τη Λέσβο, όπου από τη Δευτέρα (03/05) έφταναν συγγενείς και φίλοι του Πάνου προκειμένου να του πουν το τελευταίο αντίο.
Συντετριμμένοι η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, και ο πατριός του δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους και ξέσπασαν.
Το «παρών» έδωσαν και αρκετοί συμπαίκτες του Πάνου Ζάρλα, μεταξύ αυτών και η Στέλλα Μιζεράκη με την οποία ο 28χρονος διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν.








ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Συνελήφθη ο πρώην πρεσβευτής της Βρετανίας στις ΗΠΑ, Πίτερ Μάντελσον
- Ιράν: Κίνδυνος κλιμάκωσης πέραν των συνόρων σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης
- Σλοβακία: Διακόπτει την παροχή ρεύματος στην Ουκρανία μετά το πλήγμα στον αγωγό Druzhba
- Βέτο της Ουγγαρίας σε νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας και στη χορήγηση δανείου προς την Ουκρανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.