Το μεσημέρι της Τρίτης (04/06) τελέστηκε η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την περασμένη Παρασκευή (31/05), ανήμερα των γενεθλίων του.
Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του 28χρονου, τη Λέσβο, όπου από τη Δευτέρα (03/05) έφταναν συγγενείς και φίλοι του Πάνου προκειμένου να του πουν το τελευταίο αντίο.
Συντετριμμένοι η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, και ο πατριός του δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους και ξέσπασαν.
Το «παρών» έδωσαν και αρκετοί συμπαίκτες του Πάνου Ζάρλα, μεταξύ αυτών και η Στέλλα Μιζεράκη με την οποία ο 28χρονος διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν.








ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ΕΕ έτοιμη να αναστείλει την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ, λόγω της νέας απειλής του Τραμπ για επιβολή δασμών
- Clawback: Αδιάλλακτος ο Ά. Γεωργιάδης – Στον «χορό των πιέσεων» η Κ. Γκίλφοϊλ
- Η απόλυτη φαντασίωση: Μπορείς να οδηγήσεις μια Safari Porsche στην Αφρική;
- Παντελής Μπουκάλας: «Αυτοθεωρούμαστε περιούσιος λαός»