array(0) {
}
        
    
Menu
0.25%
Τζίρος: 227.93 εκατ.

Τραμπ: Προανήγγειλε μέσω Truth Social επικείμενη συμφωνία με το Ιράν – Θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Αμερικανός πρόεδρος

Life & Style

Πάνος Ζάρλας: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» – Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία (pics & video)

NewsRoom
Comments

Το μεσημέρι της Τρίτης (04/06) τελέστηκε η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την περασμένη Παρασκευή (31/05), ανήμερα των γενεθλίων του.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του 28χρονου, τη Λέσβο, όπου από τη Δευτέρα (03/05) έφταναν συγγενείς και φίλοι του Πάνου προκειμένου να του πουν το τελευταίο αντίο.

Συντετριμμένοι η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, και ο πατριός του δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους και ξέσπασαν.

Το «παρών» έδωσαν και αρκετοί συμπαίκτες του Πάνου Ζάρλα, μεταξύ αυτών και η Στέλλα Μιζεράκη με την οποία ο 28χρονος διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαδρόσος στην ΑΝΤ1, η τύχη της Αρτέμιδος, η δικαστική μάχη Ρέβη – Κουρδή με τον ΣΚΑΙ, το τέλος του Survivor, που πάει η Σία Κοσιώνη και τι κάνει ο Σρόιτερ στον Flash
ΣΚΑΙ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου
Γιάννης Κούστας: Birthday dinner στη Βουλιαγμένη με θέμα τα ταξίδια του με τη Δήμητρα Κούστα
Στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Παπαδρόσος – Η επίσημη ανακοίνωση
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποιοι πήγαν στο μεγάλο πάρτυ για τη γιορτή και τα γενέθλια του τραγουδιστή
Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νικόλαος Ντε Γκρες: Νέα σικ εμφάνιση σε εκδήλωση στα νότια προάστια
Μύρισε καλοκαίρι με τη Hellenic Seaways: Speedαρε για Σαρωνικό με άνεση και προσφοράρες έως και -50%
Λίλι Κόλινς: Η ανάρτηση της από τη Μύκονο – «Το Emily in Paris ταξιδεύει στην Ελλάδα για μία τελευταία επική περιπέτεια»
Phantom X: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καράβα
Βασίλης Παπαδρόσος: Κοντά στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 ή σε άλλη υψηλόβαθμη θέση