Το μεσημέρι της Τρίτης (04/06) τελέστηκε η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την περασμένη Παρασκευή (31/05), ανήμερα των γενεθλίων του.
Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του 28χρονου, τη Λέσβο, όπου από τη Δευτέρα (03/05) έφταναν συγγενείς και φίλοι του Πάνου προκειμένου να του πουν το τελευταίο αντίο.
Συντετριμμένοι η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, και ο πατριός του δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους και ξέσπασαν.
Το «παρών» έδωσαν και αρκετοί συμπαίκτες του Πάνου Ζάρλα, μεταξύ αυτών και η Στέλλα Μιζεράκη με την οποία ο 28χρονος διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν.








ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε «γκρίζα ζώνη» η Ιατρική Ακριβείας: Πού βρισκόμαστε με τους βιοδείκτες, η αγωνία των ασθενών
- NBA Europe: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Επενδυτές, δισεκατομμύρια και η μάχη με την EuroLeague
- Kapopoulos Fine Arts x Mandarin Oriental, Costa Navarino: Η τέχνη της μεταμόρφωσης είναι εδώ
- Αυτοί είναι οι πανίσχυροι Έλληνες εφοπλιστές και οι ναυτιλιακές οικογένειες με πλοία που η αξία τους υπερβαίνουν τα 1,5 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.