array(0) {
}
        
    
Menu
-0.08%
Τζίρος: 135.16 εκατ.

Νίκος Χασαπόπουλος: Ρώτησα ευθέως αν θα ρίξει την κυβέρνηση

Life & Style

Πάνος Ζάρλας: Η συνέντευξή του λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο

Πάνος Ζάρλας
Comments

Σοκ προκάλεσε η είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγο, ότι ο αγαπημένος παίκτης και νικητής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι αγάπης, Power of Love, Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα, που είχε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Τραγικό είναι επίσης το γεγονός ότι αυτή ήταν η μέρα των γενεθλίων του, που ο Πάνος θα έκλεινε τα 28 χρόνια ζωής του. Μάλιστα, πολλοί φίλοι του έσπευσαν να του ευχηθούν δημόσια, ενώ εκείνος έχανε τη ζωή του στην άσφαλτο. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες, ενώ δεν φορούσε κράνος.

Την ίδια ημέρα, ο αγαπημένος παίκτης του ριάλιτι, που είχε κερδίσει μεγάλο μέρος του κόσμου και είχε καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα στο παιχνίδι, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, παραχωρώντας μια συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, τη σχέση του με τη Στέλλα Μιζεράκη, αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά το τέλος του Power of Love.

Ο Πάνος Ζάρλας αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από τη Στέλλα Μιζεράκη, που είχε πάρει έκταση, οι δυο τους προσπάθησαν να τα ξαναβρούν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Ο νικητής του Power of Love ξεκαθάρισε: «Αμέσως μετά το Power of Love παρουσιάσαμε μαζί την εκπομπή, «Σκάσε και Κολύμπα». Συγκατοικήσαμε και απευθείας, οπότε είχαμε αρκετή τριβή. Στην πορεία, ξαναμιλήσαμε, τα ξαναβρήκαμε, αλλά δεν το είπαμε σε κανέναν. Μετά ξαναχωρίσαμε, αλλά τώρα έχουμε καλές σχέσεις». Στη συνέχεια, ο Πάνος Ζάρλας αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Στέλλα Μιζεράκη, αλλά και στις αρνητικές κριτικές που ακολούθησαν.

Μάλιστα, ο νικητής του Power of Love ρωτήθηκε και για την πολυσυζητημένη δήλωση της Στέλλας Μιζεράκη, ότι επιθυμεί να παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων. Τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν ήταν αρκετά, ο Πάνος Ζάρλας ωστόσο στήριξε και με το παραπάνω τη Στέλλα. «Η Στέλλα δεν είπε «θα κάνω δελτίο ειδήσεων», είπε, «θα ήθελα να κάνω και δελτίο ειδήσεων». Είναι ένα κορίτσι 23 χρονών, δεν είναι χαζή», ανέφερε ο Πάνος Ζάρλας. Μετά την προβολή της συνέντευξης, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Παιδιά, έχω σοκαριστεί, τι είπε το στόμα του…».

Δείτε όλα όσα είπε ο Πάνος Ζάρλας στη χθεσινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλενα Παπαρίζου: «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή» – Το πρώτο μήνυμα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο
Audemars Piguet: Το πιο πολύπλοκο ρολόι τσέπης πωλήθηκε για 7,7 εκατ από τη Sotheby’s
Αναταράξεις στον Σκάι για το ρομπότ «Σοφία», σκληρό πόκερ στο ΑΠΕ, στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης, Κυριακού, Βαρδινογιάννης και ποιοι αγοράζουν ραδιόφωνο
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Οδηγούσε μηχανάκι υπό την επήρεια αλκοόλ, της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και της επιβλήθηκε πρόστιμο 350 ευρώ
Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Λαμπερή εμφάνιση στο δείπνο της ΕΛΠΙΔΑΣ
Louis Vuitton: Παρουσίασε και τα 24 F1 τρόπαια στο Άμπου Ντάμπι
Ρομπέρτο Κούστας: Αυτά που θέλω να πω, τα λέω μέσα από τη μουσική μου (video)
Λίλι Κόλινς: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του βλέπουν το «Emily in Paris»
Άννα Βίσση Καλλιμάρμαρο: Η μεγάλη συναυλία έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Αλεξάνδρα Νίκα: Με Celia Kritharioti στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της ΕΛΠΙΔΑΣ