• LIFE&STYLE

    Όζι Όσμπορν: Η στιγμή που αποκαλύπτει ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον (video)

    • NewsRoom

    Σάρον και Όζι Όσμπορν


    Μέσα από μία αποκαλυπτική συνέντευξη ο Όζι Όσμπορν (Ozzy Osbourne) εξομολογήθηκε για πρώτη φορά δημοσίως ότι διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον.

    Ο 71χρονος ροκ σταρ και frontman των Black Sabbath παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning America και παραδέχτηκε ότι πάσχει από μία ήπια μορφή της ασθένειας του Πάρκινσον.

    «Η προηγούμενη χρονιά ήταν χάλια για μένα. Έκανα μία επέμβαση στο λαιμό ύστερα από ατύχημα που είχα και μετά έμαθα ότι πάσχω από μία ήπια μορφή Πάρκισνον», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

    Όπως υποστήριξε ο ίδιος, υπέφερε από αφόρητους πόνους στο νευρικό του σύστημα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

    Πάντως ο Όζι είπε, για να διαψεύσει όλους εκείνους που τον θέλουν να πεθαίνει ότι «δεν είμαι καλός στο να κρατάω μυστικά. Νιώθω καλύτερα τώρα που αποδέχτηκα ότι πάσχω από μία μορφή Πάρκινσον. Πριν από έναν χρόνο ήμουν χάλια.

    Τώρα νιώθω καλύτερα με τα φάρμακα που παίρνω για την επέμβαση που έκανα. Νιώθω μούδιασμα στα χέρια και τα πόδια μου κρυώνουν. Δεν ξέρω εάν είναι από την ασθένεια, αλλά αυτό είναι πρόβλημα».

    Στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του και παρουσιάστρια, Σάρον Όσμπορν, η οποία φανερά συγκινημένη συμπλήρωσε ότι:

    «Ονομάζεται Πάρκινσον τύπου 2. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι. Δεν είναι μία θανατική καταδίκη, αλλά επηρεάζει το νευρικό σύστημα του σώματος. Είναι σαν να έχει μία καλή μέρα και μετά μία άσχημη».

    Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της εκπομπής The Talk, στην οποία συμμετέχει η Σάρον Όσμπορν, η ίδια «λύγισε» μιλώντας για την ασθένεια του συζύγου της, ωστόσο τόνισε ότι ο Όζι είναι μαχητής και σύντομα θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, πάνω στη σκηνή.

    Πρόκειται για μία επιθυμία του ίδιου, όπως διευκρίνισε η Όσμπορν.

    Πληροφορίες θέλουν τον Όζι και την Σάρον να μεταβαίνουν τον Απρίλιο στην Ελβετία για να συναντήσουν γιατρό που εξειδικεύεται στην ασθένεια.



    ΣΧΟΛΙΑ