ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυρανάκης: Τέλος στα «διπλοπεράσματα» από τα ακυρωτήρια των εισιτηρίων στο μετρό, τέλος και στην είσοδο σε λεωφορειολωρίδες
Ο Τομ Χανκς (Tom Hanks) επιφύλαξε μία μεγάλη έκπληξη σε ανυποψίαστους Νεοϋορκέζους όταν τον είδαν να χρησιμοποιεί το μετρό για τις μετακινήσεις του, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, του οποίου η περιουσία εκτιμάται στα $400 εκατομμύρια, απέδειξε ότι είναι ένας από τους πιο προσγειωμένους σταρ του Χόλιγουντ, καθώς χρησιμοποίησε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μετακινηθεί στην πόλη, όπως ανέφερε η Daily Mail.
Οι συνεπιβάτες του εξεπλάγησαν βλέποντας τον πρωταγωνιστή του «Forrest Gump» να στέκεται όρθιος. Η εμφάνισή του ήταν διακριτική: φορούσε ένα χακί μπουφάν πάνω από ένα σκούρο γκρι πουλόβερ, μαύρο παντελόνι, ένα λαδί καπέλο του μπέιζμπολ, διαφανή γυαλιά και μια προστατευτική μάσκα που έκρυβε το πρόσωπό του.
Tom Hanks leaves fans stunned as he braves the subway alongside everyday New Yorkers https://t.co/JzpKzoCNQz
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) October 7, 2025
Ο Χανκς, ο οποίος πέρασε και αυτό το καλοκαίρι στη χώρα μας, έδειχνε άνετος καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, κοιτώντας γύρω του, ενώ είχε επιλέξει να βρίσκεται κοντά στην έξοδο.
Παρόλο που η μάσκα έκρυβε τα χαρακτηριστικά του, μερικοί επιβάτες με έντονη παρατηρητικότητα τον αναγνώρισαν. Ένας από αυτούς τράβηξε φωτογραφίες, οι οποίες άρχισαν να κυκλοφορούν γρήγορα στο διαδίκτυο.
Αν και ο ηθοποιός έχει αυτοκίνητο, είναι ένας από τους πολλούς διάσημους, όπως ο Χάρισον Φορντ (Harrison Ford), που έχουν εμφανιστεί πρόσφατα να χρησιμοποιούν το μετρό ως μέσο μετακίνησης στο Μανχάταν.
Βέβαια, και στο παρελθόν έχει προτιμήσει το μετρό για τις μετακινήσεις του. Το 2015 συγκεκριμένα, η κάμερα τον είχε απαθανατίσει ξανά στο μετρό της Νέας Υόρκης.
Tom Hanks took up two subway seats and guess what that's fine http://t.co/tI41ziWqze pic.twitter.com/1I5B4DI7XD
— Lauren O’Neil (@laurenonline) January 25, 2015
Διαβάστε επίσης:
Η κόρη του Τομ Χανκς αποκαλύπτει: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια γεμάτα σύγχυση, βία και στέρηση
Νικόλαος Ντε Γκρες-Χρυσή Βαρδινογιάννη: Γιατί βρέθηκαν στα Διαπόντια Νησιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψηφίσει αύριο το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων
- Στροφή Τραμπ: «Δεν είναι αυτή η τελική μου πρόταση για την Ουκρανία» – Νέα δεδομένα για το σχέδιο των 28 σημείων
- COP30: Κεντρική απόφαση χωρίς οδικό χάρτη για την έξοδο από τη χρήση των ορυκτών καυσίμων
- Μακρόν: «Οι χώρες που υποστηρίζουν την Ουκρανία θα συνέλθουν μέσω τηλεδιάσκεψης το απόγευμα της Τρίτης»