• LIFE&STYLE

    Όταν η Μαρία Μπακοδήμου «αυτοτρολάρεται»: Οι συμφορές και η χιουμοριστική ανάρτηση

    μαρια μπακοδημου

    Μαρία Μπακοδήμου


    Άλλη μια απόδειξη για το ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου, έχει χιούμορ και με αυτό αντιμετωπίζει τόσο εκείνα που της συμβαίνουν, όσο και εκείνα που γράφονται για αυτήν, έδωσε με τη σημερινή της ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Με μια διάθεση να διακωμωδήσει το πλήθος των δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν για την ίδια και σχετίζονται με πλήθος θεμάτων, όπως τα προσωπικά της, το επαγγελματικό της μέλλον και διάφορα άλλα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να παίξει ένα παιχνίδι με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέτοντας τους ένα κουίζ. Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε τρία «σενάρια», τα οποία γράφονται γι’ αυτήν τις τελευταίες ημέρες και έβαλε τους ακόλουθούς της στο Instagram να μαντέψουν ποιο από τα τρία είναι ψευδές.

    Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία, όπου απεικονίζεται η ίδια, στη λεζάντα της οποίας έγραψε:

    «Καλημέρα 😊. Θέλετε να παίξουμε ένα κουίζ; Ξυπνάω και διαβάζω για μένα τα παρακάτω: 1) ο γιος μου είναι στο νοσοκομείο 2) ο Τούρκος αγαπημένος μου με παράτησε 3) δεν τα βρήκα με το ΣΚΑΙ . Ποιο απο τα παρακάτω είναι ψέμα ? #κουιζ».

    Πολλοί από τους χρήστες που την ακολουθούν έσπευσαν να συμμετέχουν στο παιχνίδι, μαντεύοντας ποια μπορεί να είναι η σωστή απάντηση. Το σίγουρο είναι ότι ο γιος της πράγματι εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός δημοσιοποίησε και η ίδια, μέσα από μια σχετική ανάρτηση που έκανε, με μια φωτογραφία που απεικονίζει τον γιο της στο κρεβάτι του νοσοκομείου, την ίδια, αλλά και τον γιατρό που τον χειρούργησε.

    Επίσης, πολλά είναι τα σενάρια που την θέλουν να μη συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, καθώς διοίκηση και παραγωγή Ατζούν δεν τα βρίσκουν για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ενώ οι φήμες θέλουν το κανάλι να μην επιθυμεί να συνεχίσει το ριάλιτι της αγάπης.

    Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση της Μαρίας Μπακοδήμου, όπου με χιούμορ σχολιάζει τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για εκείνη:



    ΣΧΟΛΙΑ