• LIFE&STYLE

    Όταν η Μπριγκίτε Νίλσεν εκδικήθηκε τη Μαντόνα κάνοντας σεξ με τον Σον Πεν

    • NewsRoom

    Sean Penn, Madonna, Brigitte Nielsen


    Ένα άγνωστο περιστατικό από το σκανδαλώδες παρελθόν της Μαντόνα έφερε στο φως της δημοσιότητας το διάσημο μοντέλο Μπριγκίτε Νίλσεν.

    Το μοντέλο και ηθοποιός ήταν guest host στην αμερικανική εκπομπή «The Talk» και αποφάσισε να μιλήσει για το πώς έζησε η ίδια την Μαντόνα, στα τέλη της δεκαετίας του ’80.

    Αφορμή στάθηκε η αρνητική κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα η Μαντόνα, καθώς αργεί εξωφρενικά πολύ να ξεκινήσει τις συναυλίες της, ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα, μέχρι που κάποιοι φαν έφτασαν στο σημείο να καταθέσουν αγωγή για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

    Η 55χρονη πρώην σύζυγος του Σιλβέστερ Σταλόνε, που πριν από ένα χρόνο απέκτησε παιδί με τον 5ο σύζυγό της, αποκάλυψε πως έφτασε στο σημείο να χαστουκίζει την Μαντόνα εξαιτίας της συμπεριφοράς της, ενώ δεν σταμάτησε εκεί, αλλά πήρε την εκδίκησή της μέσω του τότε συζύγου της, Σον Πεν.

    «Το 1987 ήμουν σε ένα κλαμπ στο κέντρο της πόλης και η Μαντόνα βρισκόταν διαρκώς στα πόδια μου. Ήταν πολύ αγενής και κατέληξα να της ρίξω ένα χαστούκι στο πρόσωπο», ενώ πρόσθεσε πως το χαστούκι της το έδωσε με ανοιχτή την παλάμη και πως ήταν πολύ δυνατό δεδομένου ότι «είναι μικρόσωμη ενώ εγώ γίγαντας» (το μοντέλο έχει ύψος 1,85 μέτρα).

    «Θυμάμαι που με πήραν σηκωτοί έξι μεγαλόσωμοι άνδρες – και πιστεύω πως ήταν αρκετά δίκαιο αν σκεφτεί κανείς ότι δεν ήταν και πολύ σωστό αυτό που έκανα – και με πέταξαν έξω από το κλαμπ», σημείωσε.

    Brigitte Nielsen

    Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά συνέχισε αποκαλύπτοντας ένα ακόμα άγνωστο περιστατικό.

    «Ωστόσο, το καλύτερο μέρος της ιστορίας, ήταν δύο μήνες αργότερα στο νότο της Γαλλίας. Πήρα το αίμα μου πίσω που ήταν τόσο αγενής μαζί μου, καθώς έκανα one night stand με τον τότε σύζυγό της, τον ηθοποιό Σον Πεν».

    Ουσιαστικά, εκείνη την εποχή, το 1987, η Μπριγκίτε Νίλσεν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε ενώ η Μαντόνα πήρε διαζύγιο από τον Σον Πεν το 1989.

    μαντονα-σον-πεν
    Sean Penn και Madonna
    Sylvester Stalon και Brigitte Nielsen



    ΣΧΟΛΙΑ