• LIFE&STYLE

    Ώρες αγωνίας για την Τζόαν Κόλινς – Πήρε φωτιά το διαμέρισμά της

    • NewsRoom
    κολινς τζοαν

    Κινδύνεψε στις φλόγες η Τζόαν Κόλινς


    Τον απόλυτο τρόμο έζησε η θρυλική Τζόαν Κόλινς το Σάββατο, όταν μεγάλη φωτιά ξέσπασε ξαφνικά στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, στο οποίο βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της, Πέρσι Γκίμπσον.

    Η 85χρονη ηθοποιός κινδύνεψε στις φλόγες μαζί με τον «ήρωα» σύζυγό της, όπως τον χαρακτηρίζει, καθώς ο 53χρονος επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά με έναν πυροσβεστήρα.

    Εκείνη φορώντας τις πιτζάμες της έφυγε από το διαμέρισμα ξυπόλυτη. Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού σοκάρουν με το μέγεθος της ζημιάς να φανερώνει την έκταση που πήρε η πυρκαγιά.

    «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε πολύ, πολύ τυχεροί που είμαστε ζωντανοί», δήλωσε η Κόλινς, η οποία δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, λόγω του καπνού που εισέπνευσε με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει αναπνευστικά προβλήματα.

    Σύμφωνα με την Daily Mail, η φωτιά προκλήθηκε από την αντανάκλαση των ακτίνων του ηλίου σε έναν καθρέφτη που υπήρχε στο σπίτι με αποτέλεσμα να πιάσουν φωτιά κουρτίνες και πετσέτες.

    Περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια το ατυχές συμβάν, η Τζόαν Κόλινς δήλωσε ότι όταν ξέσπασε η φωτιά εκείνη παρακολουθούσε μαζί με τον Γκίμπσον την ταινία As Good As It Gets με πρωταγωνιστή τον Τζακ Νίκολσον.

    Στάχτη το διαμέρισμα της Τζόαν Κόλινς στο Λονδίνο
    Στιγμές αγωνίας για την Τζόαν Κόλινς
    Ζημιές από τη φωτιά στο διαμέρισμα της Τζόαν Κόλινς

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέθανε η γλύπτρια Ναταλία Μελά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαρισμένη η Νανά Παλαιτσάκη, έμαθε «στον αέρα» την απώλεια του πρώην συζύγου της Κώστα Σγόντζου (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άμπερ Χερντ κατά Τζόνι Ντεπ: Με χτυπούσε, με κλωτσούσε, μου ξερίζωσε τα μαλλιά



    ΣΧΟΛΙΑ