O Team Manager του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μιλά για τους δυο ημιτελικούς της Παρασκευής
Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Final Four της Euroleague στην Κολωνία η τελευταία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ της σεζόν φιλοξενεί τον Γιώργο Καλαϊτζή.
Ο Team Manager του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής κάνει τον απολογισμό της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας και εξηγεί γιατί θεωρεί ότι η εφετινή σεζόν δεν ήταν χαμένη για τους «πράσινους».
Ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος έχει συμμετάσχει τέσσερις φορές σε Final Four, αναλύει τους δύο ημιτελικούς της Παρασκευής 28 Μαΐου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αναντολού Εφές (19:00) και Μπαρτσελόνα-Μιλάνο (22:00) και προβλέπει από ποιο ζευγάρι θα κριθεί ο νικητής της κορυφαίας διοργάνωσης.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Ματιές» από το διάστημα ρίχνει πλέον η Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της φρεγάτας Κίμων
- Χατζηδάκης: Οι ελαφρύνσεις για το 2027 θα ανακοινωθούν στην ώρα τους – «Όχι» στη λογική «δώστα όλα»
- Μητσοτάκης: Με τις φρεγάτες η Ελλάδα δεν αμφισβητείται από κανέναν – Το μήνυμα στους αγρότες πριν από τη συνάντηση
- Η Ευρώπη ετοιμάζει σκληρή απάντηση στους νέους δασμούς Τραμπ για τη Γροιλανδία – Εμπορικός πόλεμος προ των πυλών;