• LIFE&STYLE

    Ονειρεμένες διακοπές για την Κάιλι Τζένερ: Το εντυπωσιακό θέρετρο φρούριο

    Καιλι-Τζενερ

    Κάιλι Τζένερ


    Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη αρχίσει για την οικογένεια Τζένερ, με την Κάιλι Τζένερ να κάνει την αρχή, μεταβαίνοντας σε ένα υπερπολυτελές θέρετρο.

    Η Κάιλι Τζένερ επέλεξε την Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών για την πρώτη της καλοκαιρινή απόδραση. Εκεί, η διάσημη ιδιοκτήτρια του μεγάλου brand καλλυντικών επέλεξε ένα πολυτελές θέρετρο, που θυμίζει σεληνιακό τοπίο.

    Από τον καιρό που η Κάιλι Τζένερ έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την «σκιά» της οικογένειάς της, όλη της η συμπεριφορά, αλλά και οι επιλογές έχουν αλλάξει. Οι εμφανίσεις της αλλάζουν με τη φορά, τα πάρτι της είναι τέτοια που την κάνουν να συζητιέται όλον τον χρόνο και τα σπίτια στα οποία μένει, είτε πρόκειται για την μόνιμη κατοικία της είτε για διακοπές, σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

    Σίγουρα αναρωτιέται κανείς πού υπάρχουν τέτοια μέρη. Αυτές τις μέρες, λοιπόν, η μικρή κόρη των Kardashian – Jenner είπε να κάνει διακοπές στην Γιούτα του Colorado και να μείνει σε ένα θέρετρο που περιστοιχίζεται από τεράστιους πέτρινους βράχους.

    Οι βράχοι που περιστοιχίζουν το κτήριο είναι τόσο εντυπωσιακοί, που είναι λες και έχει κάνει photoshop. Μαζί της, φυσικά, είναι και η κόρη της, Stormi. Το Amangiri Resort είναι ένα κτίσμα που επιλέγει γενικά η οικογένεια των Kardashian, όπως η Kourtney με τον Scott Disick, που έκαναν εκεί διακοπές με τα παιδιά τους λίγους μήνες πριν την Kim, που είχε επισκεφτεί το ίδιο μέρος με τον Kanye το 2017.

    Το σίγουρο είναι ένα, oι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν δημοσιεύσει αυτές τις μέρες μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς πρόκειται για ένα εξωπραγματικό μέρος.

    Κάιλι Τζένερ



    ΣΧΟΛΙΑ