• LIFE&STYLE

    «One World -Together at Home»: Απόψε η μεγαλύτερη online συναυλία

    • NewsRoom
    online συναυλία


    Εκατό σταρ της μουσικής, του θεάματος, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια 8ωρη online συναυλία που μάλλον συμβαίνει μια φορά στα χίλια χρόνια.

    Η λίστα των σταρ της μουσικής βιομηχανίας που συνασπίζονται για ένα καινοφανές, οκτάωρο μουσικό μαραθώνιο απόψε το βράδυ – 8.00 μμ ώρα Ελλάδος, είναι ατελείωτη.

    Περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες και μπάντες – από την Τέιλορ Σουίφτ μέχρι τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ κι από τον Φαρέλ Γουίλιαμς έως τον Κρις Μάρτιν των Coldplay- πρόκειται να συμμετάσχουν μέσω διαδικτύου στο πολυαναμενόμενο live event.

    Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει η Lady Gaga και την παρουσίαση η χρυσή τριάδα των αμερικανικών talk shows – εντάξει, και φαντασίωση του μέσου ντόπιου τηλεπαρουσιαστή – Στίβεν Κολμπέρ, Τζίμι Κίμελ και Τζίμι Φάλον.

    Στον ιντερνετικό μαραθώνιο θα παρέμβουν και προσωπικότητες με οικουμενική απήχηση, όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ, η Έλεν ντε Τζένερες, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Βικτόρια Μπέκαμ και ο Λούις Χάμιλτον ενώ το παγκόσμιο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει βίντεο με βιωματικές μαρτυρίες γιατρών και νοσοκόμων από τις πρώτες εβδομάδες του 2020 που άλλαξαν κατά πως φαίνεται τον κόσμο.

    Το event θα ξεκινήσει να μεταδίδεται live από το YouTube, τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook και Instagram) και το Amazon Prime στις 8.00μμ και για να επαληθεύσει τον προσδιορισμό του ως μαραθώνιος θα διαρκέσει για οκτώ ώρες.

    Δηλαδή θα καλύψει το διάστημα που μεσολαβούσε από την κατανάλωση της μαγειρίτσας μέχρι το πέρασμα του αρνιού στη σούβλα, τότε τα παλιά χρόνια που γιορτάζαμε το Πάσχα βουτηγμένοι σε μια κανονικότητα που θεωρούσαμε αυτονόητη, ατέρμονη, σχεδόν αιώνια.



    ΣΧΟΛΙΑ