• LIFE&STYLE

    Όλγα Πηλιάκη: Ο σέξι χορός με το… απρόσμενο τέλος! (video)

    Όλγα Πηλιάκη


    Όλγα Πηλιάκη και χορός πάνε μαζί, όπως είναι γνωστό για όσους παρακολουθούν την διάσημη Ολυμπιονίκη της ρυθμικής και σύζυγο του Στέλιου Χανταμπάκη.

    Η Όλγα Πηλιάκη, πρωταθλήτρια στην ρυθμική γυμναστική και επαγγελματίας χορεύτρια αγαπά να χορεύει και χαρίζει στους θαυμαστές της μοναδικό θέαμα, κάθε φορά που εμφανίζεται να κάνει κάποιο χορευτικό.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα του ταλέντου της αποτελεί η παρουσία της στο Dancing with the stars, όπου η αθλήτρια ξεχώρισε για τις πολύ καλές της επιδόσεις.

    Την αγάπη της αυτή, καθώς και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μοιράζεται τακτικά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά λοιπόν, τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της ανέβασαν ένα βίντεο, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής να χορεύει στους ρυθμούς του «Dancing with a stranger», μέσα στο σπίτι του ζευγαριού.

    Το μοναδικό θέαμα της καλλίγραμμης αθλήτριας να χορεύει με το μαγιό, ωστόσο, δεν είχε το αναμενόμενο τέλος, όπως αποκαλύπτεται στο βίντεο, καθώς η γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη, στο τέλος του βίντεο, χαρίζει στο κοινό μια θεαματική τούμπα!

    Το ζευγάρι, παρά την «άτυχη» στιγμή της αθλήτριας, φάνηκε να διασκεδάζει την στιγμή, αφού στη συνέχεια και οι δυο τους ανέβασαν το εν λόγω στιγμιότυπο. Στην ανάρτηση που έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης έγραψε στην λεζάντα «Ξέρουμε κανένα καλό γιατρό; Δεν πάει άλλο…», ενώ η Όλγα Πηλιάκη, από την πλευρά της, αστειεύτηκε με το γεγονός, γράφοντας: «Όταν το τέλος δεν είναι αυτό που είχες σκεφτεί».

    Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τον χορό της Όλγας Πηλιάκη, αλλά και το απρόσμενο τέλος:



    ΣΧΟΛΙΑ