Οι ΜΕΛΙSSES μας καλούν στο πιο κεφάτο πάρτι της σεζόν την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA. Στη μουσική παρέα θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι. Η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος.
Οι ΜΕΛΙSSES θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως «Το Κύμα» , το «Γιατί» , το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Κρυφτό» , το «Μισή Καρδιά» , αλλά και τραγούδια από όλα τα είδη του ρεπερτορίου δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό, ένταση, κέφι και συγκίνηση. Ξεχωριστές ερμηνείες της βραδιάς όμως αποτελούν και οι συμπράξεις με τους καλεσμένους τους. Τραγούδια όπως το «Σπασμένο Καράβι», τα «Χαμοπούλια», η «Πατρίδα», το «Για να σε εκδικηθώ», το «Είπα να φύγω» θα ακουστούν με διαφορετικό τρόπο και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Στην παρέα θα προστεθούν και δύο φίλοι του συγκροτήματος μέσω συνδέσεων, ο Χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η ηθοποιός και παραγωγός του Hollywood, Rita Wilson.
Έκπληξη της βραδιάς αποτελεί ο front man του συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας ο οποίος εκτός από άριστος τραγουδιστής αναδεικνύεται και σε εξαιρετικό οικοδεσπότη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nέα απειλή ΗΠΑ σε Ιράν: «Οι επόμενες μέρες θα είναι ακόμη δρυμήτερες προς το Ιράν», είπε ο Ρούμπιο
- Απέπλευσαν για την Κύπρο οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά»
- Wall Street: Με τεχνολογία και ενέργεια ο S&P 500 ανέτρεψε το αρνητικό κλίμα λόγω Ιράν
- Μελόνι για την κλιμάκωση στο Ιράν: Ασφαλώς κι ανησυχώ, θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε ότι όσα συμβαίνουν δεν μας αφορούν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.