array(0) {
}
        
    
Menu
2.08%
Τζίρος: 391.05 εκατ.

Το κόμμα Κάρυ και οι Ρώσοι, γιατί έχει νεύρα ο θυμωμένος Νίκος, οι φθινοπωρινές κάλπες, μομφή vs Final Four και το πίσω – μπρος του Ερντογάν

Life & Style

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης ταξίδεψε στην Μπανγκόκ για τους εορτασμούς της ίδρυσης της δυναστείας του και επιστρέφει αύριο στην Βαυαρία

Comments

Ο 67χρονος βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μάχα Βαγιραλονγκόρν έφυγε το Σάββατο από το «Grand Hotel Sonnenbichl» στη Βαυαρία όπου διέμενε και επέστρεψε στην πατρίδα του, διότι σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την ίδρυση της βασιλικής δυναστείας, απ΄τις οποίες δεν μπορεί φυσικά να λείπει, γράφει η γερμανική Bild.

Η δυναστεία του αποκαλούμενου και Ράμα Χ. βασιλεύει από το 1782 στην Ταϊλάνδη. Ο μονάρχης σχεδιάζει πάντως να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε μέχρι το Σάββατο με την ακολουθία του.

Σύμφωνα με απόρρητο σχέδιο, το οποίο η γερμανική εφημερίδα Bild ισχυρίζεται πως κατέχει, ο επονομαζόμενος και Ράμα Χ. έφυγε σχεδόν βιαστικά το βράδυ του Σαββάτου από το ξενοδοχείο που έχει νοικιάσει στη Βαυαρία. Έκανε μια ενδιάμεση στάση στην Ελβετία, όπου λέγεται ότι η σύζυγός του Σουτίντα διέμενε ξεχωριστά από τον σύζυγό της τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια συνταξίδεψαν με πτήση της γραμμής για την Μπανγκόκ. Και όλες αυτές οι μετακινήσεις παρά τις σχετικές απαγορεύσεις λόγω κορονοϊού. Είναι άγνωστο εάν είχε τις σχετικές άδειες από τις αρχές, όπως και εάν έχει ανάλογη άδεια να επιστρέψει στη Βαυαρία μετά την εκδρομή του στην Ταϊλάνδη σε εποχές πανδημίας.

Εκτός από την παράκαμψη των κανόνων καραντίνας, η αεροπορική εταιρεία «Thai Airways», η οποία έχει διακόψει τις δραστηριότητές της λόγω του κορονοϊού, αναγκάστηκε να επαναλάβει τις πτήσεις μόνο για τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Ταϊλάνδης φυσικά. Οι φήμες λένε ότι το αεροδρόμιο της Μπανγκόκ ήταν κλειστό για τρεις ημέρες, μόνο και μόνο για να απολυμανθεί πλήρως πριν την άφιξη του μονάρχη.

Ο βασιλιάς δεν προτίθεται όμως να μείνει εκεί για πολύ καιρό στην πατρίδα του. Σύμφωνα με την Βild ο Ταϊλανδός μονάρχης θα μείνει μόνο μια μέρα , όσο διαρκούν δηλαδή οι εκδηλώσεις για την ίδρυση ης δυναστίας του. Ήδη το πρωί της Τρίτης στη 1:05 το αεροσκάφος της “Thai Airways”, θα πετά από την Μπανγκόκ για τη Ζυρίχη, από όπου θα επιστρέψει στη Βαυαρία.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίλι Κόλινς: Η ανάρτηση της από τη Μύκονο – «Το Emily in Paris ταξιδεύει στην Ελλάδα για μία τελευταία επική περιπέτεια»
Phantom X: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καράβα
Βασίλης Παπαδρόσος: Κοντά στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 ή σε άλλη υψηλόβαθμη θέση
Survivor: Στον Σταύρο Φλώρο το έπαθλο των €250.000 (video)
Αμαλία Κωστοπούλου: Ξανά στο Παρίσι λίγο πριν τον ελληνικό γάμο της με τον Αμερικανό επιχειρηματία
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Λαμπερό γκαλά στο Λονδίνο – Ποιοι Έλληνες παρευρέθηκαν
Ντάσα Ζούκοβα Νιάρχος: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε gala στη Νέα Υόρκη
Δημήτρης Γιαννακόπουλος από T-Center: Να κάνεις το ωραιότερο Final-4 στην ιστορία για να το δεις από την τηλεόραση… (video)
Τέλος το Survivor – Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι παίκτες
Νατάσσα Μποφίλιου: Η νέα συνεργασία με την Panik