Menu
-2.06%
Τζίρος: 518.76 εκατ.

Μετρό Θεσσαλονίκης: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή της οδού Πόντου στην Καλαμαριά ύψους 24,6 εκατ. ευρώ

Life & Style

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης ταξίδεψε στην Μπανγκόκ για τους εορτασμούς της ίδρυσης της δυναστείας του και επιστρέφει αύριο στην Βαυαρία

Comments

Ο 67χρονος βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μάχα Βαγιραλονγκόρν έφυγε το Σάββατο από το «Grand Hotel Sonnenbichl» στη Βαυαρία όπου διέμενε και επέστρεψε στην πατρίδα του, διότι σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την ίδρυση της βασιλικής δυναστείας, απ΄τις οποίες δεν μπορεί φυσικά να λείπει, γράφει η γερμανική Bild.

Η δυναστεία του αποκαλούμενου και Ράμα Χ. βασιλεύει από το 1782 στην Ταϊλάνδη. Ο μονάρχης σχεδιάζει πάντως να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε μέχρι το Σάββατο με την ακολουθία του.

Σύμφωνα με απόρρητο σχέδιο, το οποίο η γερμανική εφημερίδα Bild ισχυρίζεται πως κατέχει, ο επονομαζόμενος και Ράμα Χ. έφυγε σχεδόν βιαστικά το βράδυ του Σαββάτου από το ξενοδοχείο που έχει νοικιάσει στη Βαυαρία. Έκανε μια ενδιάμεση στάση στην Ελβετία, όπου λέγεται ότι η σύζυγός του Σουτίντα διέμενε ξεχωριστά από τον σύζυγό της τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια συνταξίδεψαν με πτήση της γραμμής για την Μπανγκόκ. Και όλες αυτές οι μετακινήσεις παρά τις σχετικές απαγορεύσεις λόγω κορονοϊού. Είναι άγνωστο εάν είχε τις σχετικές άδειες από τις αρχές, όπως και εάν έχει ανάλογη άδεια να επιστρέψει στη Βαυαρία μετά την εκδρομή του στην Ταϊλάνδη σε εποχές πανδημίας.

Εκτός από την παράκαμψη των κανόνων καραντίνας, η αεροπορική εταιρεία «Thai Airways», η οποία έχει διακόψει τις δραστηριότητές της λόγω του κορονοϊού, αναγκάστηκε να επαναλάβει τις πτήσεις μόνο για τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Ταϊλάνδης φυσικά. Οι φήμες λένε ότι το αεροδρόμιο της Μπανγκόκ ήταν κλειστό για τρεις ημέρες, μόνο και μόνο για να απολυμανθεί πλήρως πριν την άφιξη του μονάρχη.

Ο βασιλιάς δεν προτίθεται όμως να μείνει εκεί για πολύ καιρό στην πατρίδα του. Σύμφωνα με την Βild ο Ταϊλανδός μονάρχης θα μείνει μόνο μια μέρα , όσο διαρκούν δηλαδή οι εκδηλώσεις για την ίδρυση ης δυναστίας του. Ήδη το πρωί της Τρίτης στη 1:05 το αεροσκάφος της “Thai Airways”, θα πετά από την Μπανγκόκ για τη Ζυρίχη, από όπου θα επιστρέψει στη Βαυαρία.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημητρακόπουλος για Βίσση-Καρβέλα: Οι αποδείξεις της αλήθειας στριμώχνονται στη σειρά – Δεν μπορεί δικαστικά να της απαγορευτεί να λέει τα τραγούδια του
Δικηγόροι Κούστα σε Καρβέλα: Νίκο φέρε πίσω ΤΩΡΑ το 1 εκατ. ευρώ που πήρες δάνειο – Αποκάλυψη mononews
Δικηγόρος Καρβέλα: Εχει ανακαλέσει τις άδειες για τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του – Επιβεβαίωση mononews
Ολόκληρη η νέα επιστολή 8 σημείων του Νίκου Καρβέλα στην Άννα Βίσση – Τι λέει για το 1,5 εκατ., το ΟΑΚΑ και το ζεύγος Κούστα
Αποκλειστικό: Ο Νίκος Καρβέλας αφαίρεσε την άδεια από την Άννα Βίσση να ερμηνεύει τα τραγούδια του
Καρβέλας: Νέα απάντηση στην Βίσση – Χονδροειδές ψέμα το 1,5 εκατ. – Θα πρέπει να αναζητήσει από το μηδέν τους μουσικούς πόρους
Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Φωτογραφίες από το δείπνο προς τιμήν του Μάρκο Ρούμπιο στο King George
Δημητρακόπουλος: Η συμφωνία Βίσση-Καρβέλα χάλασε για έναν όρο – Στο €1,5 εκατ. ήταν και η διαγραφή του δανείου που είχε λάβει
Κάρλος Πέρεζ: Τι ανέβασε ο πρώην κιθαρίστας της Βίσση μετά την κόντρα με τον Καρβέλα
Αλεξάνδρα Νίκα-Κωνσταντίνος Αργυρός: Date night σε συναυλία του Bruno Mars